Anna - opinia (1) Omijajcie cukiernię na Morenie.To skandal na cztery zakupione ciasta trzy... Anna jakość chleba (1) Przyznam że kiedyś jak miałem okazję to specjalnie jeździłem po chleb do... Tomek Ceny nieadekwatne do jakości (1) Cukiernia Pellowski nie należy do moich ulubionych cukierni Gdańskich, dziwi... saizou
Jak mozna sprzedawac takie starocie za taka cenE?? (1) Kiedys pellowski to było coś, dobre wypieki smaczne i przestepne cenowo. a... karol Polecam!! (1) Bardzo fajna cukiernia i co najważniejsze otwiera się na klientów poprzez... Michał Pyszne produkty, świetna obsługa, wiele opcji do wyboru (1) Fachowa zawsze uśmiechnięta obsługa sprawia że zakupy robi się z... Karol super oferta na panieński (1) organizowałam niedawno wieczór panieński mojej koleżance i zaskoczył mnie... Madzik jagodzianka (3) mam bardzo blisko do cukierni i przez to jestem stałym klientem ale niemile... Wojtek Kamienie w pieczywie (2) Po raz kolejny sprobowalem pieczywa z Pellowskiego. Poprzednim razem... zimek cukiernia na fb - super (1) bardzo dobra cukiernia, tradycja łączy się z nowoczesnością, do tego od... Kasia DZIEKUJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Młoda Para dziękuje za zrobienie super odlotowego, smacznego, wyjątkowego,... A&B Niesamowite torty (1) Zamówiłam tort z dekoracją angielską i to co otrzymałam to poprostu dzieło... Elżunia Najlepsze są pączki z wiśnią, drożdzówki z kruszonką. (1) Nigdzie nie jadłem lepszych pączków z wiśnią... Marek Piątkowski Bardzo dobra cukiernia (1) Przyjemna obsluga i przede wszystkim przepyszne ciasta. Szarlotka... Smakosz fatalna obsługa (2) do jakości produktów nie mogę mieć wiekszych zastrzeżeń, ale obługa... Marek z Gdańska Cukiernia w-z chełm (1) Punkt na Chełmie ma profesjonalna obsluge w osobie pani Rysi pyszna kawka i... Kasia uważajcie na produkty u Sowy (1) Dziś odwiedziłem cukiernie Sowy na Morenie ,chcąc kupić makowiec na... zawiedziony klient najgorsze (1) nic dodac nic ujac najgorsza piekarniajaka kolwiek jest wszystko drogie... mariusz było dobrze (1) kiedyś bylo dobrze. teraz próbują na wątpliwej sile marki sprzedawać... lekarz Gdzie jest strona internetowa ? (1) Chciałem obejrzeć ofertę wypieków w sieci, żeby zorientować się co mógłbym... Marek