polecam (1) bardzo dobre wypieki!swieze i smaczne ciasta i torty!najwazniejsze ze bez... basia opinia (1) jestem uszczesliwiona wizyta w cukierni sowa w Gdańsku.Bardzo fajna aranżacja... mariola moje ulubione miejsce (1) do Justynki chodzę codziennie, bo mają najlepsze ciasta i kawę, obsługa jest... Anna
tort weselny (1) był znakomity nigdy w życiu takiego dobrego nie jadłam goście chwalili smak i... Marzena (koala) POLECAM :-) (1) Bardzo smaczne pieczywo! Zadowolony klient obsluga!! (2) Co robi pani ekspedientka pare minut przed godzina 8, kiedy schodzą się... zrazony byly staly klient POLECAM !!! (1) Polecam wszystkim piekarnię Szydłowski, gdyż wyroby mają wspaniałe , zarówno... Joanna t.deker (2) ta cukiernia jest godna polecenia jest porządnie prowadzona i porządna klient PYSZNE CIASTA I KOKTAILE NIE TYLKO DLA DOROSŁYCH (1) Chciałabym z czystym sumieniem polecić kawiarnię T.Deker w Galerii Przymorze.... Katarzyna Lewandowska Jagodzianki !!!!!!!!!!!!!!! (1) rewelacyjne jagodzianki ! Pop prostu pycha, najlepsze jagodzianki w gdańsku. Łukasz Jadzia (1) ciIasta są pyszne. Bardzo miła obsługa. Na imieniny urodziny ciasta jak... J. Kawęcka doskonały tort weselny (1) DZIĘKUJEMY BARDZO ZA TAK WSPANIAŁY TORT WESELNY. GOŚCIE BYLI ZACHWYCENI I MY... KASIA tort ze zdjeciem (1) zamówiłam tort na imienieny ze zdjęciem tort w smaku dobry ale zdjęcie... kasia Nawet najprostszy zwykły chleb jest tu doskonały (1) Tradycyjna piekarnia z klasą, która w Gdyni istniała zawsze odkąd pamiętam.... Wiad Ciasta i drożdżówki (1) Jeśli Ktoś poszukuje drugiego śniadania, w postaci świeżych drożdżówek,... konsument POLECAM NA IMPREZY WESELNE I NIE TYLKO (1) U Pana Andrzeja Paradowskiego w cukierni na Wajdeloty zamawialiśmy nasz tort... Magda snickers (1) witam jestem stala klientka cukierni W-Z przeczytalam komentarz nizej i... sylwia masakra (1) Zamówiłam i Panie na Morenie zagubiły zamówienie.tort był zamówiony na... xxx Zdecydowanie tak (1) Od pierwszego zakupu istnieje w Gdańsku dla mnie tylko ta cukiernia . Szkoda... mika Tak ,ale nie wszystko (1) Lubię tą cukiernię ,ale szkoda ,że w ciastach tortowych nasącza przesadnie... mika