Cukiernia Sowa Madison (1) Będąc w cukierni Sowa w galerii Madison na torciku ananasowym próbując go... Anonim WSTYD (1) Brak strony www, brak domeny własnej, dzwonię do działu marketingu i takiego... Nowy Port Pyszota (1) Fantastyczne ciasta. Bardzo oryginalne i pyszne. Jestem stałym klientem T.... piotr
Polecam (1) Zamawiałam ciasta i tort na własne wesele/30.07.2010/. Wszystko super,... KASIA Ciastkarnia godna polecenia ! (1) Korzystam z wypieków tej ciastkarni od czasu do czasu, ale zawsze ciasto jest... franky tort weselny (1) dziekuje za pyszny tort weselny:) marta najlepsze wypieki jakie jadałam (1) NAPRAWDE WYSMIENITE WYPIEKI, JEDYNE W SWOIM RODZAJU. WSZYSTKO SWIEZE, ROBIONE... ANETA M Ania - opinia (1) Zamawiałam tort o kształcie samochodu policyjnego. Oprócz tego że super... Ania opinia (1) bylam na zakupach w Porcie Rumia, przy okazji chcialam kupic cos slodkiego w... Fergie dobre miejsce (1) pozdrawiam pana sprzedawcę:) sympatyczny młody człowiek,który zawsze życzy... emma Polecam (1) Bardzo dobre wyroby od wielu lat. Przystępne ceny i fajne promocje. Będąc na... xXx Super !!! (1) Wszystko jest smaczne a ceny bardzo przystępne. Promocje cotygodniowe to... Kamila cool (3) Ja ten sklep po prostu podziwiam ... Lubię tam przebywac ... Są pyszne cuksy... Klaudia torty (1) polecam torty z tej cukierni, kupowalam w roznych ale w tej sa najlepsze i... Anita mają super ciasta (1) mają super ciasta i jak mam iść do kogoś z ciastem zawsze idę do Nich, drugą... słodka 50latka porażka urodzinowa (2) a ja niestety odradza, bynajmniej placówkę w Gdyni, zamówiłam tam tort na 1.... mama Ceny.. (1) Z przykroscia musze stwierdzic, iz wzrost cen produktow nie jest adekwatny do... Magda Wypadek przy pracy ale piękne wyjście (1) Kupiłem w cukierni zlokalizowanej w Gdańsku-Wrzeszczu, w Galerii Bałtyckiej... Jerzy G. Polecam! (1) Pączki, drożdżówki wyśmienite... Andrzej warto (1) polecam. przystepne ceny, szeroki wybor, fachowa obsluga tomek