Bardzo dobra cukiernia (1) Przyjemna obsluga i przede wszystkim przepyszne ciasta. Szarlotka... Smakosz fatalna obsługa (2) do jakości produktów nie mogę mieć wiekszych zastrzeżeń, ale obługa... Marek z Gdańska Cukiernia w-z chełm (1) Punkt na Chełmie ma profesjonalna obsluge w osobie pani Rysi pyszna kawka i... Kasia
uważajcie na produkty u Sowy (1) Dziś odwiedziłem cukiernie Sowy na Morenie ,chcąc kupić makowiec na... zawiedziony klient najgorsze (1) nic dodac nic ujac najgorsza piekarniajaka kolwiek jest wszystko drogie... mariusz było dobrze (1) kiedyś bylo dobrze. teraz próbują na wątpliwej sile marki sprzedawać... lekarz Gdzie jest strona internetowa ? (1) Chciałem obejrzeć ofertę wypieków w sieci, żeby zorientować się co mógłbym... Marek Polecam!!! (1) Tort gruszkowy - pycha! polecam gorąco. Wyroby cukiernicze pierwsza klasa!!!! Kasia Cukiernia (1) Gorąco polecam wyroby tej cukierni, są wyśmienite, a ceny przystępne! Beata Rogale Marcina !!! (1) Mają chyba najlepsze rogale z białym makiem w Trójmieście, co roku w... Basia Cleo - opinia (1) 1) TOWAR - kilka produktów z pieczywa naprawdę dobrych, dlatego do nich... Cleo Drożdżówki z makiem!!!! (1) Drożdżówki z makiem najlepsze na świecie!!! Kilo maku na każdej sztuce,... asior Torty (1) Zamawialiśmy w tej cukierni tort 4- piętrowy o różnych smakach, z okazji... Jubilaci Najlepsze ciasta i torty. (1) Zdecydowanie polecam. Od lat torcik orzechowy jest taki sam. Wszystko jest... Ela jagodzianki i chalki (1) Chałki chyba najdroższe w Gdańsku a do tego nie sa smaczne. Jagodzianki... Adam polecam tylko maślanki (1) Cukiernia ma renomę, jednak jedyną dobrą rzeczą jaką produkuje są maślanki-... xxxxx świetne lody (1) Najlepsza lodziarnia w Gdańsku, aczkolwiek lody nie są tanie (teraz już chyba... xxxxx Cukiernia godna polecenia ! (1) Jedna z najlepszych cukierni w trójmieście.Wyroby bardzo dobre i codziennie... Zdzisław Polecam (1) Podpisuje się pod słowami przedmówcy,Pan sprzedający w tej piekarni jest... P.K OSTRZEGAM! TUTAJ TO EKSPEDIENTKA DECYDUJE, CO KUPISZ (1) Klient nie dostanie tutaj takiego kawałka ciasta, jak chce( np. na 3-4... rozczarowana