niesolidność (3) Taki powinien być dopisek na logo cukierni. Gdy cukierni jeszcze w Gdańsku... klintka Sprzedają stare torciki !!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Sprzedają stare torciki !!!!!!!!!!!!!!!!! W dniu 02.06 około godz.19 kupiłem... Stały klient kasia_050302 - opinia (1) Nie polecam tego miejsca gdyż mam niemiłe wspomnienia z tej cukierni. Nie... kasia_050302
pomyłki i brak kompetencji sprzedawcow (1) Zamowiłem Tort na 4 Urodziny Synka,mimi faktu,ze na realizacje zamowienie... Maciek Super obsługa (1) Super obsluga bardzo mila Anetka zgadzam sie z przedmówca, (1) pączki , drożdżówki i inne ciasta rzeczywiście prawdziwe nie dmuchane jak... Misia dostajesz nie to za co płacisz (1) w cukierni WZ kupowałem kilka lat dwa lata temu zamówiłem tort truskawkowy... Jan J Zakłócanie ciszy nocnej (1) 30.06.2011 o godz. 01 w nocy pracownik piekarni stał czarnym mercedesem kombi... mieszkaniec Brzźna Brudno i to na Długiej! (1) Panie Pellowski, ciastka dobre tylko klimat konsumpcji nie ten... Drewniane... smakosz TORT (3) OSTATNIO KUPOWAŁEM TORT NA URODZINY SYNA,TORT OKAZAŁ SIĘ BYĆ STARY I... ARTUR polecam (1) od drożdzówki z serem przez ciastka owsiane po torty!!! Ostatnio był tort... ja tort Andaluzja (1) rewelacja!!! bardzo czekoladowy !!! pyszny!!!! Aga tort bezowy (1) kupiłam tam tort bezowy taki z malinami - niebo w gębie:-) pyszne czekam na... Aga Kiedyś to było coś... (2) Jestem mieszkańcem gdańskiej Starówki od 16 lat i też wtedy pierwszy raz... Krzysztof R. Obsługa chamska, w różnych punktach (4) Chodzę regularnie do różnych punktów Pellowski. Wieczorami są zazwyczaj... paulina Don_Mariano - opinia (1) Żenada! Moja ulubiona cukiernia, a tu taka wtopa. Kupiliśmy kawałek pysznego,... Don_Mariano polecam (1) REWELACJA! Zamówiłam tort na wieczór panieński i udało się go zrobić na 2 DNI... Paulina Decker cukiernia w Słupsku (2) Wielka porażka. Ciasta nie dochodzą na czas. Właściciele sobie chyba nie... czterylapy super (2) lokal w Gdyni na Swiętojańskiej już otwarty. polecam ja Przeterminowany Keks (1) Przeterminowany keks W dniu dzisiejszym 02.05.2011 w cukierni Sowa w Galerii... Ryszard