Klient - ocena (1) Kobieta która tam pracuje ma beznadziejne podejście do klienta...Jest... Klient Kuba - ocena (1) Polecam bardzo dobry tort Szwarceneger. Jest to tort dla dorosłych. Nie za... Kuba Małgosia - ocena (1) Przepyszne wypieki. Drożdżówki petarda! Małgosia
Mk - ocena (1) Co roku kupuję na święta makowca , ale w tym roku to jakaś porażka ,... Mk K - ocena (1) Najlepiej w 3 mieście K Mieszkanka - ocena (1) Super obsługa i śniadana. Bardzo obfite. Mieszkanka Anna - ocena (1) Okropnie i nie miłe ekspedientki w szczególności pani z blond włosami mtora... Anna smakosz - ocena (1) Od 2o lat kupuję na Dąbrowie. Najsmaczniejsze pieczywo. Lepszego w okolicy... smakosz Ja - ocena (1) Super, torty jak z bajki Ja Jagoda - ocena (1) Wyśmienite pieczywo pszenne, żytnie oraz nie przesłodzone wyroby cukiernicze.... Jagoda silen - ocena (1) Chleb naturalny wypiekany w piecu. silen Madmax - ocena (1) Przepyszne pączki, w szczególności z nadzieniem pistacjowym, słonym karmelem... Madmax Joanna - ocena (1) Miejsce prowadzone z pasją i miłością. Pyszne ciasta i ciasteczka, znakomita... Joanna Pożeracz słodkości - ocena (1) Odwiedzam już długi czas i muszę powiedzieć, że super wyroby, chociaż... Pożeracz słodkości Bea - ocena (1) Przepyszne pączki, drożdżówki, torty i ciasta. Jabłko w cieście, rurki z bitą... Bea GraTka - ocena (1) Pieczywo super. Chleby żytnie wspaniałe. Ciacha również. Dzisiaj kupiłam... GraTka Ania - ocena (1) Piekarnia jesionowa bardzo przemila obsługa, zawsze pomocna bardzo dużo... Ania Piotr - ocena (1) Kupuję w Justynce dość często babkę panettone. Jest pięknie wyrośnięta,... Piotr Bożena - ocena (1) Superrrrrrrrrrr Bożena AT - ocena (1) Przepyszne torty, pączki i makaroniki :) Polecam! AT