Asia - ocena (1) Najlepszy chleb w trójmieście jaki jadłam, szkoda że na południu Gdańska brak... Asia Bożena - ocena (1) Od dawna jem tylko pieczywo z piekarni Pana Ryszarda Majchrowskiego.... Bożena Adam - ocena (1) Pyszne ciasta i wypieki Adam
Joanna - ocena (1) Pyszne, ciepłe i dwa razy dziennie wypiekane świeże :) Joanna Janina - ocena (1) polecam gorąco,bardzo dobre pieczywo Janina Kira - ocena (1) Best croissants Kira Malgorzata - ocena (1) Bardzo miła Pani z długimi jasnymi włosami, pyszna latte i kopertka... Malgorzata Marta - ocena (1) Bardzo ciekawe menu, z wieloma smacznymi propozycjami śniadaniowymi i nie... Marta Olha - ocena (1) Самые вкусные круассаны, которые я ела в своей жизни круассан полностью... Olha dj stillman - ocena (1) Świetne miejsce z bardzo dobrą kuchnią Piękny wystrój restauracji i bardzo... dj stillman Mark - ocena (1) bardzo smaczne desery i dobra obsługa Mark Pati - ocena (1) Każdy tort jest świetny lekki piękny i zawsze świeży . Polecam lody Pati Pan Andrzej - ocena (1) Bardzo smakuje croissanty i ciasteczko, byłem bardzo zadowolony, wracam... Pan Andrzej Natalia - ocena (1) Fantastyczny klimat, przemiła obsluga i znakomite jedzenie czego chcieć więcej Natalia Angela - ocena (1) Mały, ale klimatyczny i słodki punkt.. gdzie można skosztować deserów tzw fit... Angela klientka - ocena (1) Najlepsze ciasta,polecam !!!! klientka VitOs - ocena (1) Kawa zawsze smaczna. Ciastka pyszne. VitOs Anna - ocena (1) Byłam dwukrotnie i dwukrotnie zachwycona smakiem zamówionych produktów.... Anna Wioletta - ocena (1) Moja ulubiona kawiarnia. Dla mnie najlepsza kawa i z tego powodu jestem tu... Wioletta Klient - ocena (1) Kobieta która tam pracuje ma beznadziejne podejście do klienta...Jest... Klient