CYKADA TATTOO

Studia tatuaży

Gdańsk, Zacisze 11

mikry - ocena (1) Fachowo i w pięknym miejscu. Korzystam od lat. mikry Lukasz - ocena (1) Pozdrowienia Zappa Lukasz D - ocena (1) Zappa działa Cykada istnieje D
Ewelina - opinia (1) Doświadczeni tatuatorzy. Polecam! Ewelina Weronika - opinia (1) Pełny profesjonalizm! Bardzo wygodny formularz na stronie, świetny kontakt z... Weronika Asrroi - opinia (1) "opisz swoje wrażenia": boli, ale warto. Asrroi najlepiej! (1) wszystko super fantastycznie ;) cykada (1) super, polecam studio pełna profeska mep Tatuaż (1) Wszystko na najwyższym... Skor Lisek - opinia (1) Od kiedy pierwszy raz odwiedziłem Cykadę, postanowiłem być jej wierny.... Lisek Sesja z fotografem (1) Z pelna swiadomoscia przyznajemy same szostki - zawitalismy do Cykady z... Ola i Bolek POLECAM (1) Gorąco polecam każdej osobie zastanawiającej się gdzie się wydziarać.... Ja OK (1) polecam wszystkim. Super atmosfera w studiu. Muzyczka, filmy...co chcesz. Na... MICHAŁ Tylko Zappa! (1) O pracach nie ma co mówić bo każdy nawet średnio rozgarniety moze wejsc na... As w rękawie Żenada, brak kompetencji (1) Witam wszystkich czytelników, to studio to smiech, a zappa moze i "ikona... klient Zappa - najlepszy portrecista!!! (1) Wybrałam się z mężem do Zappy naturalnie z polecenia, nie z przypadku. :))... Marika O tak! (1) Polecam w 100% i zgadzam się z poprzednikiem, zwłaszcza co do prostych jak... Kasia R najlepsze studio. (1) Zappa najlepszy portrecista w Polsce, w 100% studio godne polecenia. jarogd Polecam!! (1) Polecam! Sid i Zappa to mistrzowie w swoim fachu, super kolory, dokladne,... Marcin