Cyklo

Sklepy i serwisy rowerowe

Gdynia, Wójta Jana Radtkego 49A

klient - opinia (1) Pomijam kwestie asortymentu - do .... nie ma co porownywac. Powiem tylko... klient P.Stanisław-mechanik (1) co do oferty sklepu i jego konkurencyjności nie będę się wypowiadał-wymowne... chylia@o2.pl zadowolony : )) (1) wporządku sklep i serwis.zrobili mi rowerek szybko solidnie i fachowo.duzy... larry
Sprzedają kiepską chińszczyznę za cenę jakby to było nie wiadomo co (1) W ostatnich miesiącach dwa razy skorzystalem z tego sklepu. Raz kupilem oś... Stefan Pozostaly tylko wspomnienia (1) Kiedyś mój ulubiony sklep, obecnie - sklep z konieczności. Ceny katalogowe -... ybg Niepowazni (1) Mialem problem z zablokowanym hamulcam hydraulicznym. Oddaje facetowi rower i... zbychu Miła młoda obsługa... (1) znająca się na nowinkach, super lokalizacja i specjalistyczny serwis... tuptus3m Kiepsko (1) beznadziejna obsługa( uprzejmi jedynie przy zakupie a na przęglądzie... Danjel Nie polecam! (1) Znam sklep od lat i mimo ze wybor sprzetu calkiem dobry, ceny w normie a... Marcin Krzysztof J z Rumi (1) Witam nie polecam nikomu kto ma sprzet z najwyszej połki własnie dałem do... Fox21 Polecam (1) Niedawno kupowałem siodło Selle Royal do wcześniej kupionego roweru (też... Marek Mile rozczarowana (1) Trafiłam do Cyklo z polecenia. Każdy kto dużo jeżdzi (jak ja) chce mieć... młoda Dziadostwo (1) Niech ktoś spróbuje przyjść do nich z reklamacją :( Poprostu cwaniaczki... cezi Srednio (1) Kiedys nalepszy sklep w Gdyni jak nie w Trojmiescie. Dzis cwaniakuja: na... Gal