Cyklo

Sklepy i serwisy rowerowe

Gdynia, Wójta Jana Radtkego 49A

Sklep + serwis - znacznie powyżej przeciętej (1) Serwisuję swój rower w Cyklo od kilku lat. A sprzęt użytkuję dość mocno: w... Mateusz POLECAM CYKLO (1) Bardzo fajny fachowy sklep sympatyczna i konkretna obsługa, jestem bardzo... Bujniewski Robert strach się bać (1) Zacznę od pozytywu- usterka została naprawiona. To tyle. Reszta to... Ali
Kompetentna załoga (1) Mieszkam w 3miescie od roku, sporadycznie wyjeżdżam w TPK poszaleć.... Kacper Sklep - raczej, serwis - muchy w nosie (1) Sklep jest ekstra, mozna dostać dużo części nawet do starszych maszyn.... Golem powazna sprawa zakończona happy endem (2) Rower zakupiony w Cyklo. Po paru miesiącach użytkowania pękła rama na... marekgda Super godny polecenia sklep! (1) W sobote byłem razem z żonką zakupić tam dla niej rower, jako że swój juz tam... Slawek Porządny serwis i sklep (1) Polecam wszystkim. Znam firmę od kilkunastu lat (jak jeszcze mieli siedzibę... mekl Fantastic service (in both senses) (1) I have used this shop a couple of times for getting things fixed on my bike... Lloyd J Gorąco polecam! (1) Pierwsza moja wizyta w tym serwisie rowerowym, a mogę tylko pochwalić.... Robson rewela :) (1) Centurion sprawuje się bardzo bardzo zacnie. Dzięki chłopaki za dobre rady :) Rafał P. wybór spory obsługa też ok. (1) no wybór mają naprawdę duży. jak nie trafi się na kolejkę (jak byłem... seba GORACO POLECAM:) (1) Zwykle nie jestem aktywna na internetowych forach i tym podobnych, ale tym... Agnieszka ceny zawyżone (1) Witam jesli potzebujecie na biegu jakieś części lub akcesoria to sporo tam... dorywczo kupujący Czy wszystko co dobre z czasem zanika? (2) Byłem stałym klientem sklepu. Od prawie 10 lat. Niemniej, po ostatnich... WK Wymiana części w rowerze i regulacja (1) Po kilku latach jazdy mój rower wymagał regulacji. Przy okazji, Serwisant -... Jan Ruchniewicz Szybko i Sprawnie (1) Moge smiało polecic ten sklep mila profesjonalna obsluga i przystepne ceny. Michal super serwis (1) Witam Bardzo dziękuję serwisowi w tym sklepie. Super. Nie sądziłam że tak... ewa Fachowe podejscie do sprawy (1) szybko i sprawnie naprawiony rower; w innym serwisie przez kilka dni nie... mzt88 szybko i sprawnie (1) Ostatnio potrzebowalem usprawnić swojego bajka i zależało mi na czasie. Na... Sajk