Cyklo

Sklepy i serwisy rowerowe

Gdynia, Wójta Jana Radtkego 49A

Rowerzysta Gdynia - opinia (1) Bardzo niemiła obsługa w postaci właściciela "salonu". Mania traktowania... Rowerzysta Gdynia super sklep (1) Super sklep, obsługa pełen profesjonalizm. Znam ten sklep od wielu wielu lat... Aga Dobry sklep jeszcze lepszy serwis (1) Witam Korzystałem z usług tego sklepu kilkakrotnie, ostatnio na samym... Rower Full
a kiedyś to było miłe miejsce, teraz zdecydowanie nie (2) kiedyś mój ulubiony sklep i serwis rowerowy, ale po ostatnich przygodach... Jaco Najlepszy sklep (1) Lepszego miejsca nie znam :) dobra robota chłopaki Paweł Rowerek (1) Kupiłem u nich rowerek. Sprzedawca znał się na rzeczy i doradził bardzo... Rak Nie dotrzymali terminu, bo mieli bardziej kasowe zlecenie (1) Co prawda z usługi nie skorzystałam ale chciałabym opowiedzieć o podejściu do... Kobieta Pozytywne miejsce! (1) polecam miejsce i kolesi w nim pracujących. świetne podejście do wymagań... kloszek Pełen profesjonalizm (1) W Cyklo przede wszystkim jest z kim porozmawiać, doskonale operują... Grzegorz Gorąco polecam ! (1) Rok temu kupiłam w tym sklepie rower, sprzedawca (młody chłopak w długich... Magda Wymiana klocków (1) Przede wszystkim, pan z serwisu dość niegrzeczne powiedział mi przez telefon,... winters Serwis (2) Serwis oceniam na najwyższym poziomie. Szczególne uznanie kieruje do Pana z... Kolarz dotyczy serwisu!!! (1) Moja opinia dotyczy serwisu. Kompletna porażka. Pojęcie "zrobione na czas"... Julian Zawsze pomocni (1) Kilkukrotnie, w poprzednich latach bywałem w tym sklepie, zawsze informacja i... Peterek naprawa w trasie (1) trafilem do tego warsztatu przypadkowo ( mieszkam w Gdansku ) z kapciem w... Walery Sławka - opinia (1) Kupiłam rower Centuriona Jestem bardzo zadowolona z roweru który złożyli mi... Sławka POLECAM! (1) Najlepszy rowerowy w mieście! Jak czytam opinie innych to jak nie o tym samym... Patisonek Świetny serwis (1) Kilka dni temu oddałem rower do naprawy w tym serwisie. Muszę powiedzieć, że... Tomek polecam cyklo (1) korzystam od 5 lat i jestem zadowolony. sklep ma wszystko co potrzeba a jak... piotr Dno (2) Organizacja wyścigu rowerowego na najniższym poziomie. Totalny brak... dąbrowianin