Cytat na dzisiaj

Łysiaka bo se przeglądałem w drodze dziś:

" Znaleźć człowieka, z którym można porozmawiać nie wysłuchując banałów, konowałów, idiotyzmów cwaniackich, łgarstw, fałszywych zapewnień, tanich sprośności lub specjalistycznych bełkotów "fachowca", dla którego branżowe wykształcenie plus umiejętność trzymania widelca jest całą jego kulturą, kogoś bez płaskostopia mózgowego i bez lizusowskiej mentalności - to znaleźć skarb".
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Cytat na dzisiaj

Inko, napisałam wyżej, że się tym zupełnie nie przejmuję, ja tylko ciekawa jestem, co miałaś na myśli pisząc, że każdy ma takiego trolla, na jakiego zasłużył:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Graszka....a Ty się tym przejmujesz?;)...jeszcze się nikt taki nie urodził co by wszystkim dogodził:D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Każdy na takiego trolla na jakiego zasłużył;):D
Inko, nikt nie zasługuje na trolla, niektórym osobom jest przykro z tego powodu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

To ustalmy - wszyscy mają ;) Jedni bardziej aktywnych drudzy mniej ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Każdy na takiego trolla na jakiego zasłużył;):D...ja chyba też mam;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

eee tam, mnie też ktoś minusuje, no i co z tego:-)) na zdrowie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Za wódkę podziękuję, u mnie by się zmarnowała ;) Są tu tacy, co zrobiliby lepszy użytek z takiego podarunku aniżeli ja ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dobrze gadasz - dam Ci wódki :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A czy to trzeba się komuś narazić? Wątpię, trolle trollują bo nic innego nie potrafią ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

"lól, mnie tez się oberwało :D" - "kto nie z nami ten przeciw nam" .Tak to działa....prawdopodobnie import z FB, choć tu w formię lubię to z naciskiem na "to" ne bardzo zdaje egzamin bo to nie równym jest "kto" ;)
Vi - doprawdy - niemożliwe, kto jak to ale Ty nigdy się nikomu nie naraziłaś więc tym bardziej to zdumiewające. Zatem cytat z pierwszego wersu ma swe uzasadnienie jednak. Czyli - trzeba uważać bo są wśród nas nieletni ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Zdaje się, że i ja się dorobiłam swojego trolla, to już najwyższy czas ;) Dwa lata z okładem na Forum zobowiązuje ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Napisz, to się przekonasz ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie, ale ciekawi mnie czy adrenalina skacze mu wysoko :D
Czasem jak napisze coś mocniejszego, może nie przetrzymać napięcia

chyba się nie przejmujesz? każdy ma swojego trolla, który go minusuje ;)

lól, mnie tez się oberwało :D

hehe - dobrze Ci się widzi ;) Ale pewnie nie zdziwiłbyś się, że nie tylko ona ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

coś mi się widzi... płeć piękna ocenia Twój wpis
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

wdr - to chyba nie masz pojęcia jak kobiety potrafią być zmienne ;) Acz uważam, że jednak zdecydowanie masz :)Lubią być zdobywane ale jak się facet zmęczy i znajdzie inną to dopiero wtedy im się oczy otwierają co straciły...;) Ale się nie poddawaj; jeśli Ci się uda dopiąć swego - zostanie to docenione i dobrze wróży na przyszłość ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

...Z tego co pamiętam to chyba mnie zniechęciłaś , a teraz robisz z tego obietnicę :P

Wdr, nie przypuszczałam, że aż tak się mnie słuchasz , zapamiętam sobie na przyszłość ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli wolicie używany, pożyczę od jednej znajomej....zakonnicy ;)

Inne tematy z forum

Kawa czy Herbata - rano (195 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Muza musi grać. (3002 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (704 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...