Czerwcowe Panny Młode 2012 ;)

Chciałam założyć dla Nas osobny wątek ;D Ciekawa jestem czemu akurat czerwiec Was zainspirował do ślubowania? Co już macie itp ;D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Czerwcowe Panny Młode 2012 ;)

hmmm... no tak, ale od czego są aparaty fotograficzne? ;)

mi moja makijażystka zrobiła zdjęcie przed i po makijaży, ponadto zapisała sobie jak to powiedziała "przepis" na mój makijaż, tak więc jestem spokojna i podejrzewam, że P. Ola zrobi podobnie... ;)

ale powiem Ci, że dyby nie to, iż sama jestem ogromnie ciekawa i plus to, iż wiem, że na ten miesiąc przed ślubem będę miała latania sporo, bo czeka mnie jeszcze obrona i egzaminy końcowe, pewnie też bym zdecydowała się tak późno zrobić próbną ;)

ale co tam!! już w sobotę będę wiedzieć jak będę uczesana :)

Olesia a wiesz co mi fryzjerka powiedziała?... że lepiej zrobić próbny bliżej ślubu bo potem zapomni co mi za fryzure robiła;))))))

Jak juz tak mamy wątek czerwcowy to może jest ktoś kto bierze ślub 9 i ma wesele w Magnacie bądź kościelny w św BRacie Albercie na Przymorzu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

no tak sobie właśnie myślę, że chyba coś nie tak - tyle czasu do ślubu a Ty nie znasz godziny :)

Dziewczyny, wiecie gdzie możemy dostać ładne i tanie figurki na tort? :)

ja przekreciłam :P Mam godzine w kościele:P 16 :00 hahaha :)

olimpia - właśnie się doczytałam? Dobrze zrozumiałam, brak godziny w Kościele? czy ja coś przekręciłam? :)

ale każdy robi jak uważa... ;)

SzJ - jak uważasz, ja chciałam szybciej, bo z pracą u mnie ciężko zgrać terminy to stąd tak wcześnie - poza tym przed samym ślubem, będziesz miała tyle na głowie... ja tam wolę to zrobić dużo wcześniej i mieć spokojną łepetynę, że fryzurką się nie muszę już martwić ;)

ufff to mnie pocieszyłyście;)
Olesia- ja mam Panią Małgosię z salonu Estilio w Gdyni:) kurde, może też się wcześniej umówię na próbną

Asiulka86 - akurat mamy ciasta i tort w cenie, ale z tego co wiem, mamy z cukierni MARKIZA w Żukowie - moja Ciocia, baaardzo chwaliła ich wyroby, tutaj na forum również mają pochlebne opinie i cenowo podobno też całkiem spoko, więc może warto do Nich zajechać osobiście i dowiedzieć się co i jak ;)

magduś411 - mam w tą sobotę, oczywiście, że dam znać jak wyszło ;) pewnie, że mam fryzurkę na którą chcę się wzorować a nawet dwie, zależy w których będzie mi ładnie tą wybiorę - chcę mieć włosy na pewno spięte do boku, albo w koku, albo takie w kitku, żeby luźno mi opadał na ramion, jeszcze nie wiem - nie umiem Ci dokładnie opisać o co mi chodzi ;) a zdjęć niestety nie umiem wklejać :(

Olesia też mam panią Olę a kiedy masz próbny hmm.. Dasz znać jak wyszło masz juz jakąs fryzurke upatrzoną na kórej będziecie sie wzorować..

Szj ja mam w czerwcu na początku i nie mam połowy tego co Ty i mam nadzieję, że z wszystkim zdążę :)

Czy macie zamówionego już torta bądź czy wiecie gdzie będziecie zamawiać. Ja się wciąż wacham. Myśle nad Sową ze względu na cene ale może któraś może polecić tańszą a równei dobrą

SzJ - nie panikuje, będzie dobrze ;) ja tak mam przygotowane dużo wcześniej, bo nie chcę mieć później paniki, że to nie jest załatwione czy tamto - chciałam właśnie na spokojnie wszystko mieć i póki co ten cel udaje mi się osiągnąć :)

a kogo masz za fryzjera? ja mam p. Olę Czerwińską i nawet się cieszę, że teraz mam próbną, bo już jestem ciekawa swojej fryzurki, makijaż próbny też już miałam ;P

Spoko loko moja znajoma zorganizowała ślub i wesele w 3 tygodnie. Jak sie chce wszystko się da :)

~SzJ kochana my mamy w Maju i jeszcze nie mamy wszystkiego wiec spokojnie do czerwca dasz rade :-) tak jak ja do maja

To teraz ja :)
Melduję się w wątku czerwcowym :)

zaproszenia -część rozdana
sala zarezerwowana
zespół zarezerwowany
foto
godzina w - brak :(
makijażystka, fryzjerka (jutro probna fryzura,,w kweitniu makijaż)
obrączki - kupione :)
sukienka - dziś ściągają miarę :)
napoje - dziś kupujemy
wódka - w tym tyg. kupujemy
sukienka poprawinowa - nie mamy poprawin :)
biżuteria na ślub - rozglądam się
buty na ślub - kupione
bukiet - mniej więcej wybrany
świadkowie wybrani
podziękowania dla Gości - brak
figurka na tort - jest :)
poduszeczka na obrączki - jest
oprawa muzyczna w Kościele - jest
woreczek na grosiki i na koperty dla świadków - jest
nauki - zrobione
ubranie dla młodego - w tym miesiącu kupujemy
ozdobne kieliszki do szampana, wódki dla nas, zawieszki an wódke - już się zaczynają robić :)

aaaaa ratunkuuuuu...niech mi jeszcze ktos napisze, że wszystko już ma to chyba wpadnę w przedślubny stres....

Witam my bierzemy ślub 9.06. Czemu czerwiec bo to wyla jedyna wolna data sali która nam sie podobała. Zakupione lub zamowione mamy juz wszystko, żeby później nie zostawić nic na ostatnią chwile.

a jeszcze do tego patrzę, że mam ślub 3 tygodnie szybciej niż Ty Olesia chyba muszę się spiąc porządnie i wziąć za robotę;P

Inne tematy z forum

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...