Czerwcowe Panny Młode 2012 ;)

Chciałam założyć dla Nas osobny wątek ;D Ciekawa jestem czemu akurat czerwiec Was zainspirował do ślubowania? Co już macie itp ;D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Czerwcowe Panny Młode 2012 ;)

Dziewczyny, czy Wy same robicie zaproszenia? jeżeli tak to proszę podpowiedzcie mi jak się za to zabrać, bo nie mam kompletnie zielonego pojęcia :(

NO TO BALUJEMY RAZEM :)

Ja wychodzę za maż 30.06 :)
Wybraliśmy tę datę bardzo dawno kiedyś jak mieliśmy po 17 lat marzyliśmy o bajecznym ślubie i o dacie 30.06 dziś mamy po 22lata i właśnie tę datę wybraną:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ha, ja akurat będę w trakcie sesji ;) Bo ostatni zjazd mam 23.06, plus obrona... Damy radę, nie ma wyjścia!! :)

Kochane, a co macie już załatwione?! Co planujecie w najbliższym czasie załatwić? ;)

Pozdrawiam.

Co do sesji to też na początku myślałam, że może ślub od razu po sesji to nic nie załatwię przed a i jeszcze sesją będę się stresować, ale na szczęście euro mi pomogło i kończymy sesję 5 czerwca. Niech żyje polibuda!

a chcialam dodac jeszcze ze w czwartek snilo mi sie ze jechalam do slubu na rowerze w sukni a od nia mialam ciuchy rowerowe ... (na pocztaku chcielismy tak jechac do kosciola, ale boimy sie o nasze stroje... ) i mialam takiego banana na buzi ze nie moglam przestac sie usmiechac.. tylko ze Pan mlody mial byc u mnie o 12:00 a byl o 14:15 pod kosciolem... jejku jak ja sie bede tak wspaniale czula na tym slubie jak w snie to ja juz sie nie moge doczeka c:D

ja podobnie do zosiek, chcielismy wziac slub w nasza 5-ta rocznice bycia razem, ale niestety nie wynajmowali pokoi.. bo w wakacje wola wynajac wycieczkom na dluzszy okres.. nie chciclam we wrzesniu, wiec padlo na czerwiec, a poczatek bo pozniej bedzie sesja i obrona :D i nie mialabym glowy do nauki :D:D

ale z perspektywy czasu zakochalismy sie w tej dacie :):)

Czarna84 gratuluje Synka no i jak czas leci mały już dwa tyg Gratuluje

my też mamy w czerwcu 30, dlaczego? a tak wyszło :P

My chcieliśmy wziąc sierpień jakoś 23go, ale, ze termin był zabukowany przez inna parę, wiec wybraliśmy 23 czerwca ;)

Dziękuję Olesia:)

Czarna, gratuluję Synka :)

Co do poltra, na szczęście ta przyjemność mnie ominie, u mnie nikt o takim czymś nie słyszał a i ja nie mam zamiaru namawiać do tej imprezy, tym bardziej, że ślub mam w piątek to musiałoby się odbyć w czwartek ;)

A tak w ogóle jadę na wesele 6.06 i muszę przyznać, że ta data też mi się bardzo podoba, na następny dzień Boże Ciało - fajnie ;) Wiem, że Koleżanka wzięła akurat taką datę z tego względu, że nie było zbyt wolnych terminów w Jej sali... Mnie się tam podoba, aż pożałowałam, że sama nie wpadłam na ten pomysł.

My wybraliśmy datę 9.06.2012 ponieważ 7 jest Boże Ciało i w tym dniu chcemy zrobić poltra (niestety taka tradycja) a nie wyobrażam sobie żeby był w pt, bo nie wiadomo o ktorej się to wszystko zakończy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Generalnie na początek chciałam 13.04 - żeby zaprzeczyć wszystkim przesądom, tak dla przekory ;)

Ale niestety nie mogliśmy z takich przyczyn, że Ojczym będzie na morzu więc padło na czerwiec, dlatego, że ciepło oraz w dzień Naszego ślubu będziemy ze sobą równe 2 lata, taka sentymentalna data ;D przyznam szczerze, że na początku nie byłam zachwycona, że w czerwcu bierzemy ślub (przez Euro i w dodatku w dniu zakończenia szkoły), ale już się oswoiłam z tą myślą i teraz doczekać się nie mogę ;P

Bo chcieliśmy w wakacje (ze względu na w miarę ciepło), a w sali w której początkowo chcieliśmy robić nie wynajmowali pokoi w lipcu i sierpniu, więc wyszedł 30 czerwiec - prawie jak lipiec. No i tak zostało :)
A Ciebie co skłoniło?

Czerwiec... Wiesz czerwiec kojarzy się ... czerwiec jest ciepły, fajny i słoneczny (powinien ^^). Czerwiec to w czasie dzieciństwa początek wakacji... może być i dobry na początek nowej drogi :)).
Mamy datę akurat 23 czerwiec i powiem Ci , że jest ta data dla mnie magiczna sama w sobie... Po prostu, że czerwiec i 23. Nie ma nic co wydarzyło się w czerwcu ani 23ciego któregokolwiek miesiąca, a jednak tak jakoś nam obojga się spodobała ta data i przy niej mocno się uparliśmy. :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

To zapraszamy do nas, jeżeli ktoś jeszcze nie był :)
http://flautists.cba.pl/
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Inne tematy z forum

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...