Czerwiec nad morzem bądź kaszuby, dla dzieci gdzie?

Co możecie polecić na wyjazd na 3-7dni z dziećmi 3lata chłopiec i 4miesięczne dzieciątko. coś nad morzem lub na kaszubach?
chcielibyśmy wyjechać sobie i odpocząć może być nawet około 3h jazdy autem ale żeby było fajnie z dużą ilością atrakcji dla dziec w razie niepogody??
może być agroturystyka, hotel, domki ale takie bardziej zadbane.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CZERWIEC NAD MORZEM BĄDŹ KASZUBY, DLA DZIECI GDZIE?

Ze względu na małe dzieciątko polecam głównie Kaszuby - czystą i cichą okolice. Ewentualnie 1-2 dni w Trójmieście lub na półwyspie helskim (jod).

ja jestem z rumi więc chciałabym blisko ale nie za blisko:))

Jeśli lubisz las i przyrodę - to Zawiaty :) byłam dwa razy w wakacje i fajne są zajęcia dla dzieci z rana i po południu, zwłaszcza jak jest pani Ola, ale nie wiem czy w czerwcu też już jest z takimi zajęciami...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

właśnie tu był gdzieś wątek o nich i też się zastanawiałam nad tą opcją dzięki Redlaw może ktoś jeszcze coś podpowie?

My byliśmy tam z dzieciakami w zeszłym roku, razem ze znajomymi, którzy jeżdżą tam już od lat i polecili nam Zawiaty na rodzinny wyjazd. Faktycznie mają sporo fajnych opcji dla rodzin, również tych "rowerowych" jak my :) Sporo tras rowerowych na krótkie wypady dwukołowe, a przede wszystkim piękne jezioro, ciepła atmosfera (pozdrawiamy Panią Kelnerkę i przeuroczą Recepcjonistkę :) Nasze dzieci czuły się tam, jak w raju :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam hotel Lidia Spa w Darłówku. Super miejsce dla rodzin z dziećmi. Hotel przystosowany w pełni dla maluchów. Baseny (z ratownikiem), przepyszna i urozmaicona kuchnia, sala zabaw dla dzieci małych i większych(zjeżdżalnie, piłeczki), grota solna (dla dzieci nawet zabawki do zabawy w soli :-) ),spa :-) Byłam tam z rodziną już dwa razy wczasie ferii zimowych, to były wtedy jeszcze prowadzone zajęcia dla dzieci (baaardzo kreatywne) dwa razy dziennie.

mozecie cos polecic?

Polecam Ośrodek Zawiaty! Nowe czyste domki, dobre jedzenie, dużo atrakcji dla dzieci, prowadzone zajęcia dla dzieci - jak dla mnie rewelacja nie sądziłam że tak blisko 3miasta są takie miejsca
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam osrodek Polwysep Lipa, sa atrakcje dla dzieci, zawsze jest organizowany dzien dziecka, osrodek bardzo zadbany, domki sa nowe.:)

W zeszłym roku w czerwcu byłam z dziećmi w Zawiatach. Zarówno ja, jak i dzieci wyjechaliśmy zachwyceni. Ośrodek z pięknymi widokami, położony w sosnowym lesie. Domki ciepłe, wyposażone dobrze. Obsługa miła i pomocna. Jedzenie dobre i każdy znajdzie coś dla siebie.
Najważniejsze bogaty program dla dzieci - dużo zajęć, a także zajęcia dla dzieci z rodzicami - ognisko, spacer z pochodniami, biesiada w wiacie grillowej.
Ośrodek jest nie tylko wart polecenia, ale jest miejsce które należy odwiedzać, aby dobrze wypocząć i wiedzieć jak wygląda fachowa organizacja wypoczynku. Brawo dla Zawiat.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: czerwiec nad morzem bądź kaszuby, dla dzieci gdzie?

http://www.kaszubyagroturystyka.com.pl/

szczerze polecam:)

Wiosenne Wakacje

Wiosenne wakacje w czerwcu byłam tam z rodziną w zeszłym roku ,przepiękna okolica , dużo tras rowerowych .Można tez pójść na długi spacer po lesie . Ośrodek położony nad samym jeziorem z własnym dostępem do plaży można sobie wypożyczyć rowerek wodny lub kajak . Mój mąż wypożyczał sobie łódkę i wędkował. Dzieci były zachwycone placem zabaw na terenie Ośrodka a szczególne domek na drzewie oraz lokomotywa na placu zabaw . Nowe domki bardzo czyste o wysokim standardzie .Dostawiono do mojego domku łóżeczko czyli nie musiałam zabierać swojego . Jedzenie bardzo dobre a szczególnie codzienna kawka na tarasie z deserem super pomysł. Animacje dla dzieci przygotowane na wysokim poziomie . Wypoczynek udany wybieram się również w tym roku .Polecam szczególnie dla rodzin z dziećmi .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Wrocław czy Kraków? Urlop. (12 odpowiedzi)

Które miasto wybrać na wakacje? Słyszałam, że oba są magiczne. Ale jak byście mieli wybierać...

Pilne, nocleg Poznań. (11 odpowiedzi)

Witam, poszukuję czystego i niedrogiego noclegu w Poznaniu. może ktoś z Was ma jakies namiary,...

Wakacje z dziećmi (116 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...