Zuzanna - opinia (1) Fachowa pomoc, szybka diagnostyka, wspaniałe podejście do pacjentów. Zuzanna Polecam. (1) Od wielu lat moje zwierzęta są pod opieką dr Małgorzaty. 10 lat temu inny... Ewa Polecam! (1) Pani Małgorzata to świetny specjalista, ponadto ma super podejście do... Martyna
Dziękujemy i polecamy! (1) Z opieki Pani Doktor, korzystamy już od wielu lat. Każdy nasz pupil jest ze... A. i G.+ R. i J. jedyny Lekarz naszych Zwierzaczków.. (1) Od ponad 20 lat pani Małgorzata Soczówka zajmuje się naszymi Psami i Kotami,... joanna jedyny lekarz naszych Zwierząt.. (1) Od ponad 20 lat pani Małgorzata Soczówka zajmuje się naszymi Psami i Kotami,... joanna Dodatkowe 6 lat życia (1) W pewnym gabinecie weterynaryjnym postawiono diagnozę, że mój pies nie będzie... Natalia psiara i kociara - opinia (1) Z opieki weterynajnej P.Małgorzaty korzystam od wielu lat. Pani Doktor zawsze... psiara i kociara kotki dwa mają się świetnie (1) Od ponad dwóch lat Pani doktor z klinika "Cztery łapy" zajmuje się moim... Sanda i wdzięczne koty A. - opinia (1) Niestety też spotkałam się w tym gabinecie z lekceważeniem problemów. Pani... A. nigdy więcej (3) W środku tygodnia zaszczepiliśmy pieska (cały pakiet) w przychodni Cztery... ze złamanym sercem polecamy bo warto (1) Wspaniała Pani Doktor o wspaniałym sercu i ogromnej wiedzy z zakresu leczenia... Dorota i Witek Rewelacja (1) Pani Małgorzata to najmilszy lekarz pod słońcem. Jakby mogła to by serce... K.Maj opinia (1) W sobotę udałam się z kotem do leczniczy,ponieważ kotu leciała z nosa krew i... Wiesława Marciniec polecam (1) najlepszy weterynarz w całym trójmieście!!! Babka od razu poznała się na co... Dorota FACHOWCY (1) Zawsze tak jest,że jak się kocha swoją pracę, to daje ona WSZYSTKIM ogromne... Grażyna Raccoon - opinia (1) Opieka jaka obdazyli Zwierzaka poprostu sciela mnie z nog. Odwiedzalismy ich... Raccoon Polecam (1) 100% fachowość, doskonały kontakt ze zwierzakiem i właścicielem pupila, co... Anna Gostomska