Agnieszka - opinia (1) Nie mam zastrzeżeń do strzyżenia i ogólnie jakości. Jednak przy umówieniu się... Agnieszka nie polecam (1) Zapisaywalam się do salonu telefonicznie, pytając o cenę uczesania... Ewelina Rewelacja. Jedyne miejsce, gdzie Panie dały radę obciąć dwulatka (1) Nowa lokalizacja i większa przestrzeń. Dostępność terminów praktycznie z dnia... Emilia
Polecam (1) W dniu dzisiejszym odbyłam wizytę w gdyńskich czuprynach z niespełna dwu... Kasia Tragedia (1) Zmienili pracowników i tragedia, nie ma podejścia do małych dzieci, syn... Sugar. High Polecam! Stała klientka. :) (1) Do Czuprynek chodzimy od samego początku istnienia. Pani Kamila jest... aga Masakra krótko mówiąc-nigdy więcej (1) Byliśmy ok 2 tygodnie temu u fryzjera na Fikakowie. Wystrój fajny ale nic... Monika Strach się bać (1) Wraz z mężem i naszym rocznym potomkiem zdecydowaliśmy się na strzyżenie... Mama Nie polecam (1) Witam, bylam z corka, ktora wczesniej chodzila do fryzjera.. Ale. Panie... Miska POLECAMY!!! (1) Pierwsza w życiu synka wizyta u fryzjera okazała się wspaniałą przygodą :)... Jaś Super miejsce! (1) Takiego miejsca w Gdyni brakowalo. Czysto, kolorowo, Panie sympatyczne,... Asia mama 3-latka - opinia (1) Panie fryzjerki z cudownym podejsciem do dzieci. Strzyżenie w samochodziku... mama 3-latka Super miejsce! :) (2) Miejsce, obsługa i fryzjerki świetne. W końcu mój synek wygląda jak człowiek.... Agnieszka (mama 2,5 letniego brz Mieszane uczucia. (2) Podczas strzyżenia dziecka Pani zapytała się czy zrobić warkocz. Nic nie... Ziggy