Czy Wam nie przeszkadza zasmiecona drogaul.Majora Bojana w Bojanie?

Coraz wiecej smieci w laskach przy drodze ul.Majora Bojana.Czy cos mozna z tym zrobic?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Czy Wam nie przeszkadza zasmiecona drogaul.Majora Bojana w Bojanie?

Patologii to nie przeszkadza, a normalni cierpią.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Kto to jest patologia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Można , możesz się przyzwyczaić .;-) Taką odpowiedź uzyskasz od większości odpowiadających "mieszkańców" Bojana i okolic . ;-);-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Skąd biorą się ludzie, którzy wyrzucają całe worki ze śmieciami wzdłuż drogi? Przecież nie ma ograniczeń ilości odbieranych śmieci.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Może zadzwonić do pani Natalii w Urzędzie Gminy i zapytać.

Budowlańcy mają obowiązek zabierać smieci po swojej robocie i tak to utylizują

Niestety raczej nie. Wywóz śmieci ( plastik) raz na miesiąc jest zdecydowanie niewystarczające. Oczywiście to nie usprawiedliwia tych gamoni, którzy zostawiają śmieci przy drodze. Tylko monitoring i kary rzędu kilku tysięcy złotych. monitoring zwróci się szybko, a i śmieci zaczną znikać z drogi. Trudno, na niereformowalnych tylko bat.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dzwonilam do Urzedu Gminy i podobno za kilka dni ma byc sprzatanie smieci z okolic ul.Majora Bojana.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po co to sprzatacmi tam smieci nie przeszkadzaja co to moja dzialka?

oczywiście że można! Ja wychodząc z dzieci na codzienny spacer zawsze zabieram ze sobą 30 l worek na śmieci i wracaj zbieramy go do pełna po czym wyrzucam u siebie! uważam że jest to świetna lekcja dla moich córek i trochę lżej jest środowisku ! polecam takie spacery !
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

https://szemud.pl/aktualnosci/zaproszenie-do-akcji-sprzatanie-swiata.html
To sprzątanie to chyba we własnym zakresie :)

Witam,
dziś o godzinie 8.50 na ulicy Majora Bojana kierowca skuterka z czerwonymi oznaczeniami jadąc w kierunku Wiczlina wyrzucił do lasu torbę ze śmieciami. Najzwyklejszy syf -stare zabawki, papiery i plastiki.
Niestety miał pecha. Widziało go jeden z naszych sąsiadów oraz nagrała go kamera monitoringu.
Jeżeli znacie tego śmieciarza to pozdrówcie go - mam nadzieję iż niedługo go namierzymy.
Mam nadzieję, iż niedługo go namierzamy.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

tak samo jak mam zdjęcie kolesia wywalającego ziemię z gruzem pod lasem. Poszło na policję
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Kanalizacja (4 odpowiedzi)

Czy to nie dziwne że Aleja Brzozowa bardzo szybko doczekała się kanalizacji natomiast mieszkańcy...

Zwracajcie uwagę na dzieci/dziewczynki wracające same ze szkoły podstawowej w Bojanie (4 odpowiedzi)

Cześć, Dotarło do mnie info, że dziewczynka w wieku 9 lat wracająca sama regularnie ze szkoły, w...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (697 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...