Czy kobiety okrągłe są gorsze od szczupłych?

Pytanie kieruję do mężczyzn czy podobają wam się kobiety przy kości nie mówię o kształtach rubensowskich ale pełnych ....czy szczupłe...wychudzone ...??

Czy takie kobiety są gorszej kategorii ?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 17

Re: czy kobiety okrągłe są gorsze od szczupłych?

W tym sęk ze obracam się wsród ludzi szczupłych ...to moze dlatego czuję się dziwnie ...ale od jutra slodycze pójdą w odstawkę ....zobaczę jaki efekt będzie ..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

no to nie może być źle...

ja mam 185 i 80kg, więc 17cm różnicy to około 10% - więc można powiedzieć, że jesteś ~11% 'większa' ode mnie, a ja ogólnie jestem w miarę szczupły/wysportowany... więc nie może być tak źle jak się o to obawiasz ;) - gdybyś się nie obawiała, to nie było by tego tematu ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

aha ..przy wzroście 1,68 ...waga 77 kg::(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

ogólnie wszędzie zaczynając od buzi ...poprzez brzuch...nogi.....figura niby kobieca ....

dlatego zawsze noszę sukienki i szpilki aby podkreślić tylko zgrabne szczupłe łydki:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Aby moc odpowiedzieć na zadane przez Ciebie pytanie musisz sprecyzować w którym miejscu występuje ów "pełny kształt".
To bardzo zasadnicza jezeli nie podstawowa kwestia.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

"No właśnie.. nie generalizuj. Ja wiem ;)" - jejku ja też mniej więcej domyśliłem się z kontekstu ;) nie jest to jednak określenie używane na codzień

"Jesteś idealistą. Nie ma takich kobiet." - kiepsko szukasz ;) ja z innymi się nie umawiałem, bo mnie to męczyło... więc są takie, i to całkiem sporo...

"Kobieta CIĄGLE potrzebuje potwierdzenia tego,że facet Ją kocha/pragnie itp." - fakt, ale to nie znaczy, że ona ma o to co chwile pytać... a jeśli musi pytać, no cóż... to albo z nią albo z nim coś nie teges... ale jak pyta, to raczej chcę odpowiedź w formie słów - więc raczej z nią coś nie teges... (moim skromnym zdaniem, pewnie różne pary mają różne podejście...)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

@Aradash:

> nie wiemy, co to są (ja nie mam pojęcia)

No właśnie.. nie generalizuj. Ja wiem ;)

> mógłbym Cie zapytać o logarytmiczny dekrement tłumienia

TO akurat każda nawet blądi zrozumie. To stosunek po okresie :D

> podobają nam się kobiety, które nie marudzą, i nie zawracają du*y "o jej jaka jestem chuda/gruba/brzydka/whateva"

Jesteś idealistą. Nie ma takich kobiet.

> jak chcesz akceptacji, najlepszym dowodem jest to, że facet z Tobą jest..

FAKT.
Kobieta CIĄGLE potrzebuje potwierdzenia tego,że facet Ją kocha/pragnie itp. A Facet uznaje, że skoro już raz to powiedział, powtarzać nie musi. Da znać, jak się coś zmieni ;)
Fajnie, gdyby obie strony to rozumiały :)

@autorka wątku:

Nadwaga (podobnie jak niedowaga) może być zarówno apetyczna jak i niesmaczna. Abstrahując zupełnie od indywidualnego gustu osoby oceniającej.
Rodzajów "pulchności" jest całe mnóstwo.
Są osoby, którym nadmiarowe kilogramy zupełnie nie ujmuja uroku..albo wręcz go dodają.
Wklej zdjątko, to ocenimy ;>
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie musi być od razu boiler:) kaloryfer, tyle, że zapowietrzony:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dziękuję za radę z części rad skorzystam ...;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie jestem gruba tylko pulchna ..apetyczna ciekawiło mnie zdanie facetów ...;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

"rubensowski - taki jak w twórczości Rubensa; o czyjejś figurze, zwłaszcza kobiety: pulchny" - czym sie różni puszysty od pulchny? :|

nie wiem które z tych trzech Twoich kryteriów...

ale spokojnie, mam inne...
-nie widać jak leży
-nie widać jak stoi
-nie widać kto ciągnie
;)

a u mnie... hm... powiedzmy, że zamiast kaloryfera zrobił mi się boiler...
nie to, żeby ktoś narzekał ;) też ciepło ;)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

Sprawdź ;). Powiedz do swojej dziewczyny: "Wiesz, kochanie, tak mi ostatnio bebzon wywaliło, że aż sam w to nie wierzę" - i opisz jej reakcję :P

A tak swoją drogą: to teraz jesteś "puszysty", "rubensowski" czy po prostu "zaokrąglony" ;)))
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie wiem, nigdy tak nie robiłem... ;) no może jak miałem 15-16 lat i pierwszą "dziewczynę" ;)
a nie działa? :>
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

>nie trujcie nam niepotrzebnie gitary... to tylko wkurza, i może na prawdę spowodować problemy... jak facetowi coś się nie spodoba, to Ci to powie, sam... bez pytania...

A to nie działa w obie strony? ;>
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

oczywiście! w przypadku diety i odżywiania jak najbardziej...
kiedyś chodziłem na siłownie, i kiedyś wyglądałem lepiej ;) podejrzewam że biologia i różne uwarunkowania genetyczne się w ciągu kilku lat nie zmieniły ;)

teraz mi się zwyczajnie nie chce, a brzucho mam od piwa, a tego sobie nie odmówie :D
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

>mi ostatnio bebzon tak wywaliło że aż sam w to nie wierze
>takie to proste... niezależnie od tego, czy chcesz schudnąć, przytyć, czy przypakować....

Rzeczywiście i opierasz się głównie (i nie po raz pierwszy) na doświadczeniach własnych ;) ;P
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6

po pierwsze primo: napisz do nas po polsku, nie wiemy, co to są (ja nie mam pojęcia) "kształty nie rubensowskie ale pełne" ;| równie skutecznie mógłbym Cie zapytać o logarytmiczny dekrement tłumienia Twojego zawieszenia...

po drugie primo: każdy Ci odpowie inaczej... jedni lubią kościotrupy, inni (bez urazy dla nikogo, mi ostatnio bebzon tak wywaliło że aż sam w to nie wierze) są wielorybnikami, jeszcze inni pomiędzy, lub w którąś stronę...

po trzecie primo, ultimo: podobają nam się kobiety, które nie marudzą, i nie zawracają du*y "o jej jaka jestem chuda/gruba/brzydka/whateva"...
jak chcesz akceptacji, najlepszym dowodem jest to, że facet z Tobą jest...
nie trujcie nam niepotrzebnie gitary... to tylko wkurza, i może na prawdę spowodować problemy... jak facetowi coś się nie spodoba, to Ci to powie, sam... bez pytania...
a jak faktycznie uważasz, ze coś z Tobą nie tak -> idź na rower/basen/siłownie + przejdź na dietę*

*) nie, sałatka to nie dieta... zagryzanie sałatki hamburgerem to też nie dieta... diety z internetu to również nie diety... i nie, nie trzeba za to płacić... tylko TROSZKE poczytać... wejść na stronę tabelekalorii.pl - jakos tak - wrzucić do excella...
godzina roboty... arkusz osobiście moge podrzucić każdemu kto tylko chce... więc 5 minut roboty...

a potem wymyślić sobie kilka posiłków na różne dni, i odpowiednio dobrać proporcję - takie to proste... niezależnie od tego, czy chcesz schudnąć, przytyć, czy przypakować....
popieram tę opinię 64 nie zgadzam się z tą opinią 6