Czy młodszy ma szanse spotkać starsza ?

Witam , czy myślicie ze młody facet 24 lata , ma szanse poznać tu starsza Kobietę ? Czy starsze Kobiety 30+ myślą o tym żeby przespać się z wiele młodszym facetem ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Czy młodszy ma szanse spotkać starsza ?

@ ... i wdr co Wy macie za doświadczenia???? Seks w wieku 12-14 lat?

poproszę o jakiś logiczny ciąg przyczynowo-skutkowy , który doprowadził cię do takiej insynuacji ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

No ale dopuszczałaś się innych czynności seksualnych przed 18 rokiem życia - toć to grzech!;)
Nie przysięgałaś przed komunią i bierzmowaniem, że będziesz żyć w asce... tfu, we wstrzemięźliwości do pełnoletności czy wyjścia za mąż?:p

A teraz masz te swoje 22 i tak otwarcie się przyznajesz, że dopuszczałaś się grzesznych czynów z 12 latkami?;p

Antyspołeczny, jak ja miałam tyle lat, a nie tyle chłopaków (przynajmniej nie na raz) ;)

>ja miałam tyle, to była mowa o pierwszych pocałunkach

Ale rozwiązła byłaś!:p Ja poczekałem na dwójkę z przodu, taki jestem cnotliwy:)

Skoro pomijasz skrajności, to się liczy:D

Coś Ty, wcale nie rozmiar się liczy (oczywiście pomijam skrajności, zwłaszcza te mikroskopijne). Kwestia rozmiaru to tylko Wasze, męskie wyobrażenia.

Matko, Antyspołeczny i wdr co Wy macie za doświadczenia???? Seks w wieku 12-14 lat? Chyba teraz, jak ja miałam tyle, to była mowa o pierwszych pocałunkach, przypadkowym dotknięciu tu i ówdzie, ale seks???? I nigdy nie śmiałam się z nikogo, ani nikt ze mnie. Co to za świat? Masakra.

Oddany i kochający... - Ty na pewno reklamujesz siebie czy chcesz komuś szczeniaka opchnąć?:p
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

>Tak się czasem zastanawiam ,że chyba facet faceta lepiej zrozumie, a i w sferze intymnej siłą rzeczy będzie umiał bardziej dogodzić ;)

Tym argumentem środowiska lgbt promują homoseksualizm, zwłaszcza kobiecy. Słyszałem nawet opinię pewnej specjalistki nauk humanistycznych, która tworzy promujące homoseksualizm badania, że "każda kobieta jest lesbijką, tylko jeszcze o tym nie wie, bo nie spróbowała... a jeśli spróbowała i jej się nie spodobało, to trafiła na złą partnerkę i powinna próbować do skutku";)

>Często same są zagubione w tym wieku. Moim zdaniem to ma swój duży urok, obie strony się uczą, odkrywają siebie nawzajem, ale także siebie.

Jak masz 12-14 lat, to jest to prawda. Gdy ma się 20+ to odbiór jest jednak inny i zwykle ludzie szukają kogoś doświadczonego, niż kogoś z kim będą mogli eksperymentować.

>Czyli tym młodszym chodzi o czerpanie radości? Myślą, że ta starsza da jej więcej niż młodsza?

Tak pewnie myślą, czy słusznie? To z pewnością zależy od obu jednostek biorących w tym udział, a nie od samego wieku.

>mój kolega mówi, że nie rozmiar się liczy, a figlarność.

Zwykle tam mówią Ci, którzy wstydzą się swojego rozmiaru:p

>Trzeba było sprawdzić na allegro albo olx, tam pewnie byłoby taniej ;)))

Pewnie te mocno wyśmigane:p

>No bo ma być różnica między lalą, a dojrzałą ;)

Tylko która będzie nędzną imitacją której?

>kobieta chce rozmawiać tuż po seksie i jeszcze potrzebuje czułości. Przecież już dostała :)

Nie chodzi o to, kiedy, ale o czym; "a moja mamusia mówi...":p

>A oni wolą odwrócić się i zasnąć

To chyba oczywiste! Kobiety po prostu nie rozumieją, jak to działa.
Facet w chwili uniesienia przekazuje swoją energię kobiecie, dlatego po wszystkim facet musi się zregenerować a kobieta ma nadmiar energii.

>Tylko kto Im wody poda, gdy na łożu śmierci pić Im się zachce? Lala???

Umieranie to bardzo samotne doznanie.

>Obawiam się, że ani lala ani dwudziestolatka ani dojrzalsza kobieta nie będzie asystować na łożu śmierci facetowi, z którym łączy ją niezobowiązujący seks.

Zależy jaka kobieta. Teraz ludzie mają bardzo dziwne potrzeby, więc pewnie nie jedna chciałaby doświadczyć, jak to jest przenieść w ten sposób faceta na drugą stronę. Podobno to najlepsza śmierć;)

każdy ma swoje doświadczenia...

Ale rówieśniczki wcale nie wyśmiewają. Często same są zagubione w tym wieku. Moim zdaniem to ma swój duży urok, obie strony się uczą, odkrywają siebie nawzajem, ale także siebie. To szybciej ten starszy popatrzy z politowaniem i skrytykuje, a wtedy dopiero można kompleksów się nabawić.

wdr trzeba czerpać z mądrości życiowej kolegów i koleżanek, zwłaszcza jeśli mają rację i wiedzą, co mówią, a własne doświadczenia to potwierdzają ;)

Michał - nie pojechałam. To cytat z żartu, ale jakże prawdziwy. Sam stwierdziłeś, że nie poda.

@mikro

z szacunku do naszych wypowiedzi i nas samych nie powinnaś ich czytać podczas konsumpcji tudzież wypróżniania się skłaniałbym się bardziej ku staniu na baczność podczas czytania ;]

Na nas zawsze można liczyć @mikro
Smacznego :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jessu, jak Wy czasem potraficie apetyt odebrać :/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

@wdr, krypta i krypto - taki żart słowny

Tak się czasem zastanawiam ,że chyba facet faceta lepiej zrozumie, a i w sferze intymnej siłą rzeczy będzie umiał bardziej dogodzić ;)

kocio jak już podjęłaś ten wątek to przedrostek krypto- oznacza niejawny , ukryty, konspiratorski, potajemny i nie pochodzi od krypty w której kładą nieboszczyków ;]

Ad. "Poza tym czy gej jest jakimś gorszym człowiekiem?"

Było już, zależy od tego jaki masz stosunek do robienia lo... lub r...... się jednego "mężczyzny" z drugim.

Inne tematy z forum

Kochanka (207 odpowiedzi)

dlaczego jak oficjalnie się pisze wręcz chwali że było się kochanką to zaraz atakują kobiety że...

Gry (17 odpowiedzi)

Jaj myślicie gry są porzyteczne czy są jedyną rozrywką XXI-wieku?

Moja kobieta nie ma ochoty na seks (54 odpowiedzi)

Szlag mnie juz trafia ! Doradzcie cos... Jestesmy z Moja Kobieta 9 lat razem. Jestesmy fajna...