Czy skórzane sandały barwiące skórę stóp na czarno można reklamować

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Czy skórzane sandały barwiące skórę stóp na czarno można reklamować? Sandały mam od ok. 2 mc, nie mogę doczyścić stóp, takie są czarne. czy oddadzą kasę, jeżeli użytkuję je już 2 mc czasu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Czy skórzane sandały barwiące skórę stóp na czarno można reklamować

Na to pytanie CI nie odpowiem, ale moze sprobuj przetrzec je wacikiem z octem, to powinno pomoc, ja tez mialam takie buty i teraz jest ok.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja miałam balerinki Lasockiego, które farbowały mi stopy na czerwono, oczywiscie reklamacji nie uznali. pozniej reklamowałam inne buty też tej samej firmy i tez mi nie uznali reklamacji chociaz odwoływałam się dwa razy. od tamtej pory już nie kupuję butów z CCC
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

niestety czasem skórzane buty farbują i to całkiem dobrych firm, a takiej reklamacji nikt nie uznaje , bo skóra farbowana może farbować...masło maślane ale tak jest...można zakupić specjalne preparaty blokujące farbowanie...szukaj w sklepach obuwniczych

Witam w klubie, kicz za kupę kasy.

Inne tematy z forum

Dobry ortodonta (38 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

Wakacje z dziećmi (122 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

czy są tu mamy które nie posyłają swoich dzieci do przedszkola? (244 odpowiedzi)

za moich czasów (jestem z lat 80tych) większość dzieci nie chodziła do przedszkoli.. wiem że...