Czy słyszałyście o czymś takim jak HIFU ?

Czy moze mialyscie doczynienia z taka technologia. Podobno bez skalpela mozna przeprowadzic lifting twarzy . Czy ktos byl na takim zabiegu i ile w Gdańsku to moze kosztowac ?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dzxien dobry, jak u Pani się to skończyło, cxg skóra na policzkach sama się zregenerowała czy opadła po hifu? Ja jestem dawno po hifu i teraz nagle pojawiły mi się bóle pieczenie i mam wrażenie że jedna strona jest napuchnieta, jestem załamana żeby die nie poglebilo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Droga Pani jest Pani w błędzie HIFu to jeden zabieg ,który mozna powtórzyć po 6 miesiącach jesli jest taka koniecznośc efekt utrzymuje sie 2 lata
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

trochę logiki

bo wykonuje się serię. a końcowy efekt widać po 3-ch miesiącach.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Też tam robiłam,ceny konkurencyjne i efekty są widoczne.

Nie mówiono Pani ze zabieg hifu jest polecany dla kobiet 35-55 lat? Podobno starsza skóra już nie odbudowuje kolagenu.Tak Ja słyszałam a nawet czytałam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak,Ja też tam robiłam na ul Focha i polecam!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Też byłam 6 miesięcy temu na zabiegu HiFU i nie widzę różnicy. Nie polecam chyba, że chcecie wydać pieniądze.

I jak,cos się poprawiło?

Tez bylam zadowolona z fal, ale one dzialaja na plytkim poziomie i dlatego zdecydowalam sie na zabieg HIFU. Jestem 3 dni po zabiegu i juz widze różnice w napietości skóry a przy tym gladkosci. Do pol roku trwa okres regeneracji i odbudowy. Bede czekakac cierpliwie. Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

I dobrze, ja uwierzyłam i zrobiłam, jestem dwa tygodnie po hifu i skutki są odwrotne wisząca skóra na policzkach, powiększone bruzdy, stan zapalny. Jestem załamana

miałam ultera hifu. mam prostokątn ślad na policzku, poparzenie ewidentne. nie polecam !!!! nigdy

Też się zastanawiam nad zakupem tego

ja nie wierzę w takie rewelacyjne zabiego jakoś mnie to zupełnie nie przekonuje, ciekawe jak niby efekt długo miałby się utrzymać

pierwsze słysze tak szczerze a widzę że opinie skrajne
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Czy słyszałyście o czymś takim jak HIFU ?

Dokładnie jak się nazywa ten salon na Osowej? Poproszę o kontakt. Chce zrobić brzuch i boczki metodą HIFU.czy ktoś z Was miał robione te partie ciała? Czy jest efekt? Będę wdzieczna za info. Czy są po tym zabiegu powikłania?

mini hifu lifting twarzy...znalazłam takie urzadzenie na allegro do stosowania w domu.kosztuje około 450 zł ale nie wiem czy sobie nie zrobie krzywdy bo podobno można uszkodzis sobie skórę przez nieumiejetne stosowanie.ktoś ma wiedze o takim domowym urz ądzeni

Re: Czy słyszałyście o czymś takim jak HIFU ?

Czytam i stwierdzam ze strasznie drogo wszędzie. Ja robiłam sobie hifu na twarz i płaciłam 900zł w be beauty imperium piękna. Dziewczyna przyjmuje w Gdańsku na Osowie i wiem ze robi hifu tylko jeden dzień w miesiącu. Trzeba pytać kiedy :)
Nie mam drugiego podbródka i zmarszczek koło oczu

Dokładnie, robiłam 3 miesiące temu i efektów brak. Pani doktor probowala mi wmówić, że widać efekt bezposrednio po zabiegu. Ewidentna ściema i naciąganie na nie małe pieniądze . Nigdy więcej, nie dajcie sie oszukać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Racja zabieg nic nie daje wiele koleżanek robili i brak efektu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum

Jaki wybrać kolor torebki, aby pasował do większości ubrań? (9 odpowiedzi)

Chce sobie kupić jakąś torebkę, ale nie wiem jaki kolor wybrać. Nie stać mnie na to, aby kupić...

fryzjer Przymorze/Żabianka (85 odpowiedzi)

Dziewczynki znacie moze jakiegos dobrego fryzjera, majacego fach w rekach, z okolic Przymorza lub...

Gdzie kupujecie kosmetyki??? (143 odpowiedzi)

Jestem ciekawa gdzie lubicie wybierać kosmetyki? Kierujecie się ceną, miejscem czy obsługą? I...