Piotr - opinia (1) Do muzyki Pana Jacka mieliśmy z żoną okazję bawić się już nieraz i zawsze... Piotr Michał - opinia (1) Wybraliśmy Pana Jacka DJ-a na nasz ślub i nie zawiedliśmy się. Doświadczony i... Michał Paulina i Oskar - opinia (1) Strzał w dziesiątkę. Nie ukrywamy, że podczas organizowania Naszego wesela... Paulina i Oskar
Bartosz K - opinia (1) Wybraliśmy wraz z żoną Pana Jacka na wesele i poprawiny, które odbyły się w... Bartosz K Agnieszka - opinia (1) Pana Jacka wybraliśmy sugerując się opiniami w internecie i muszę przyznać... Agnieszka Ania - opinia (1) Z Panem Jackiem współpraca to czysta przyjemność dziękujemy za rewelacyjną... Ania Magdalena - opinia (1) Pana Jacka znalazłam na tym portalu i wybrałam na podstawie opinii właśnie z... Magdalena Zuzanna i Kamil - opinia (2) Zachęceni świetnymi opiniami, postanowiliśmy zatrudnić Pana Jacka jako dj na... Zuzanna i Kamil Adam - opinia (1) Wybór Pana Jacka był swietna decyzja. Profesjonalne podejście do klienta i... Adam Maciej i Marta - opinia (1) Polecamy Pana Jacka! Profesjonalny sprzęt, duża elastyczność i doświadczenie.... Maciej i Marta Przemek - 18stka - opinia (2) Wybór Pana Jacka był ślepym strzałem jednakże okazał być się strzałem w... Przemek - 18stka Sywlia i Michał - opinia (1) Wybór zrobiony w ciemno ale była to bardzo dobra decyzja. Zdecydowanie się... Sywlia i Michał Grażyna - opinia (1) Pan Jacek obsługiwał muzycznie nasze wesele w Hotelu Wieniawa w Rekowie... Grażyna Polecamy :) (2) Wesele mieliśmy w końcówce maja 2019 r. Pana Jacka wypatrzyliśmy analizując... Maciej Bardzo polecam (1) Pana Jacka wybraliśmy na nasze wesele. Pierwszym atutem były wysokie oceny i... Ewelina i Karol Wesele (1) Wybór Pana Jacka jako DJ na nasze wesele to był strzał w dziesiątkę.... Adrianna i Arkadiusz Świetna zabawa! (1) Pan Jacek jest DJ-em godnym polecenia. Prowadził nasze wesele i wszyscy... Marek Zabawa na najwyższym poziomie. (1) W trakcie poszukiwań DJa na planowane wesele zwróciliśmy uwagę na maksymalną... Paweł i Marta Polecam ! (1) Pan Jacek prowadził nasze wesele znakomicie! Wszyscy goście byli zachwyceni... Adam i Aga Wesele czerwiec 2019 (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z Dj'em Show-Jackem! Przy wyborze... Paweł