Wspaniały DJ - pełen profesjonalizm (1) Nasze wesele odbyło się 2 września 2017r. Od początku przygotowań kontakt z... Łukasz Genialna obsługa muzyczna wesela (1) Pan Jacek to nie tylko profesjonalny dj, ale też przesympatyczny człowiek,... Magda i Leszek Profesjonalista (1) Pana Jacka znalazłam przez trójmiasto.pl. Zasugerowałam się wysoką oceną i... Agnieszka
Najlepszy DJ !!! (1) Polecamy Pana Jacka każdej parze. Muzyka, atmosfera oraz prowadzenie wesela... Monika i Łukasz Moje 50-tka (2) Impreza z okazji moich urodzin przeszła już do historii,ale jeszcze długo... Kasia M Najlepszy Dj (1) Pan Jacek to profesjonalista w każdym znaczeniu tego słowa. Dziękujemy bardzo... Weronika i krystian świetny dj! (1) Pan Jacek to profesjonalista w każdym calu, trudno na rynku znaleźć osobę,... Ania i Sebastian Wesele hej wesele. (1) Mieliśmy przyjemność brać udział w weselu, które prowadził DJ Show-Jack. Było... Doncia Świetna energia do samego końca. (1) Pan Jacek prowadził nasze wesele. Jesteśmy szczerze zadowoleni z jego usługi.... Angelika Impreza Chylonia (1) impeza na ktorej bylismy prowadzona byla przez DJ Show- Jack . Muzyka super... ZAdowoleni Super ocenka z Gdyni ;) (1) Polecam każdemu Dj Show-Jack. Jest bardzo miły, bardzo ma fajny skład utworów... Kapi_pl Gdynia Impreza Gdynia - Chylonia (1) Super muzyka dla różnych gustów ... zabawa do białego rana , gorąco polecamy... Monika Szalona 18tka w połączeniu z 50tką :) (1) Pan Jacek jest profesjonalnym dj, jest to nasza nie pierwsza impreza z Jego... Dorota Super impreza - Gościniec nad Wisłą (1) Pan Jacek zapewniał oprawę muzyczną na złotym jubileuszu moich rodziców.... Magda Pięćdziesiątka (1) Gorąco polecam Pana Jacka ,ogromna elastyczność dostosowania sie do naszych... Mirka i Tadek Świetna współpraca - gorąco polecamy! (1) Małe wesele - żaden problem! Już od początku współpracy Pan Jacek był bardzo... Mateusz 40 urodziny (1) Witam. Jeśli się zastanawiacie, czy podjąć współpracę z Panem Jackiem, to już... Marek Dziękujemy (1) Wszyscy bardzo chwalili i my tez chwalimy. Super zabawa i komunikacja ze... Agnieszka i Paweł Wesele Malbork - 13 sierpnia 2016 r. (1) Polecamy Pana Jacka w 100 %. Od samego początku pełen profesjonalizm. Na... Paweł Profesjonalny DJ Na wesele (1) Chcielibysmy z glebi serca podziekowac Panu Jackowi @djshowjack za... Alicja Fibak