Zimowe wesele 2019 - Dziękujemy! (1) Czas po ślubie biegnie równie szybko, jak w ostatnich dniach przed... Hania i Romek Panie Jacku - dziękujemy! (1) Zadzwoniliśmy do Pana Jacka zachęceni pozytywnymi komentarzami na portalu... Agnieszka i Tomasz Polecam i pozdrawiam ;) (1) Poszliśmy za przykładem naszych znajomych u których byliśmy na weselu (bo się... Wojtek
Gorąco polecamy!!!! Wrzesień 2018 (1) Kochane przyszłe Młode Pary gorąco polecamy Pana Jacka. Jeżeli szukacie 100%... Natalia Wesele Rockowe (1) Wesele Gdańsk 25.08.2018r. Wraz z Żoną postawiliśmy przez Panem Jackiem... Michał świetna obsługa! (1) Trochę przez przypadek trafiliśmy na Pana Jacka, trochę też z polecenia.... Ula i Piotr Najlepszy DJ na wesele i inne imprezy (1) Oceniałem już DJ Show-Jack na Facebooku jednak czuje się zobowiązany ocenić... Kamil Kawczyński Wesele wrzesień 2018 (1) Pana Jacka znaleźliśmy na internecie po opiniach innych. Był to strzał w... Emilia DJ godny polecenia. Super wesele! (1) Wesele 30.06.2018 Ren Iwiczno. Przepraszamy Panie Jacku że tyle czasu... Beata i Michał znakomity dj!!! (1) Minął już ponad miesiąc od naszego wesela, a my wciąż z uśmiechem na ustach... Agata i Marcin Wesele (1) Świetna zabawa do ostatniego gościa! Mimo zróżnicowanego towarzystwa, bawili... Szymon L Dziękujemy !! (1) Pan Jacek to nie tylko profesjonalista, ale również wielki pasjonata tego co... Karolina i Arek Wesele w Boże Ciało i Poprawiny w Dzień Dziecka (1) Stara prawda mówi, że najważniejsze w udanym weselu to dobre jedzenie i... Mateuszz Serdecznie polecam! Nie na 6 a na 100 punktów! (1) Pan Jacek był naszym DJem na weselu 9 czerwca 2018. Było cudownie! Nie... Natalia 18stka (2) Z czystym sercem mogę polecieć Dj Szawłowskiego. Świetnie potrafi rozkręcić... Kamila Domarus Idealny DJ na wesele (1) Bardzo polecamy Pana Jacka. Mieliśmy maleńkie wesele, niecałe 40 osób. Dla... Klaudia Super DJ (1) Nasze wesele odbyło się 23 września 2017r. Od pierwszego spotkania z Panem... Ania IDEALNIE !!! (1) Bardzo ważną rolę na weselu odgrywa prowadzący..Nasze wesele bylo IDEALNE... Wisiorki Zachwycona Para Młoda (1) Pana Jacka znalazłam przez przypadek, jednak po przeczytaniu opinii na temat... Kamila Para Młoda, bardzo zadowolona z obsługi wesela (1) Polecamy wszystkim korzystanie z usług pana Jacka ze względu na pełen... Marcin i Kamila