DO JULI7!!!

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
HEJ!!DOSTALIŚMY NEWESA IZ MIAŁAŚ WESELE W SALI NA JASIENIU?!cZY MOGLABYŚ PODAĆ NAMIARY NA TĘ SALE I OCZYWIŚCIE COŚ WIĘCEJ ONIEJ NAPISAĆ...Z GORY BARDZO DZIEKUJEMY...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: DO JULI7!!!

również proszę o info,,mam juz zarezerwowaną tą sale na 02,08,2008 ale chetnie sie dowiem jak to naprawde tam wygląda

KASIA JAK JESZCZE JESTES NA FORUM MOZESZ PODAC DOKLADNY ADRES I JAKIS TELEFONIK??I JAK TAM MACIE WLASNE KUCHARKI CZY MUSI BYC ICH OBSLUGA??

mam telefon 0583039521...obsługe tez mam tamtą...panie są bardzo dobre pyszne jedzonko robią..u kolezanki na slubie była ta obsługa i bardzo zadowolenie byli wszyscy.a co do adresu to nieznam dokładnego,ale latwo jest trafic taki piętrowy dom,,z podjazdem ul kartuska

Ja mogę tylko to napisać co wiem od juli7 nie trzeba mieć ich kucharek, ale Jola ich nie chciała i miała swoją firmę, jednak inne osoby polecają te kucharki i ich "wyroby". Dekoracje robisz we własnym zakresie. Jak dla mnie sala jest bardzo zaniedbana i od lata nieremontowana, osobiście nigdy bym się tam nie zdecydowała robić wesela ale to tylko moje zdanie, ja wynajmowałam salę w remizie za 1 tys. a bez porównania, co rok odmalowywana, wnętrza prawie jak w lokalu :)

Hej. Sprawa wyglada nastepujaco:

1. Raczej nie mam juz namiarow, ale juz zostaly podane.

2. Sala zaniedbana - fakt. Liczylismy ze przez rok sie poprawi, ale sie tylko pogorszyla. Nie moglismy za bardzo wybrzydzac, gdyz termin oblegany i w miare blisko centrum miasta gdzie byl slub. Wystajace wszedzie jakies kable (nie wiadomo czy pod napieciem czy nie), w kuchni instalacja robiona tragicznie. Schody zdeptane - w ogole drewna nie widac prawie. Po prostu wszystko to takim chlopskim sposobem robione.

3. Kucharki nie trzeba brac od tej babki i my sie cieszymy ze ich nie wzielismy. Ciasta daly nam do zjedzenia i nic nam nie smakowalo - wzielismy Bernadke i byly cacy. Kucharzy tez mielismy z weselnika (gdzies kolo Torunia maja siedzibe) i nic zlego na nich powiedziec nie mozemy.

4. Uwazac tylko trzeba na babke - taka sobie cwaniara - liczyc sztucce zaraz po zakonczeniu imprezy - bo ona ma klucze i chyba cos tam zabiera - takie mamy wrazenie - musielismy doplacic ponad 120 za zagubione rzeczy a czasami takie absurdalne, ze zastanawialismy sie jak mogly zginac.

5. Pilnowac czasu wynajecia - mowi jedno wpisuje na umowie co innego czesto a kazdy extra dzien to 100zł.

6. Latem troszke smierdzi w okolicy i duzo much, gdyz na podworku ma chodowle swin i skupuje pelno rezczy po terminie, ktore gnija u niej kolo domu.

To tak tyle z naszych wrazen odnosnie sali. Jakbysmy mieli mozliwosc, pewnie bysmy wzieli cos innego. Ogolnie sala ma rozklad calkiem fajny, ale ma wiele mankamentow, ktore wymagaja tylko troche checi i mozna zrobic naprawde przytulna i fajna sale.

Juli&Cris

Inne tematy z forum

Oliwkowa Park (34 odpowiedzi)

Oliwkowa Park znajduje się w części Gdańska, która w ostatnich latach niezwykle się rozwinęła....

Osiedle Hiszpańskie - opinie i oceny (2204 odpowiedzi)

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim....

Osiedle Hiszpańskie - opinie i oceny (2204 odpowiedzi)

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim....