DOBRE PRZEDSZKOLE W RUMI?

Temat dostępny też na forum: Rumia Rodzina i dziecko
Proszę o pomoc:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: DOBRE PRZEDSZKOLE W RUMI?

Juz kiedys byl taki temat. Nie znajdziesz idealnego przedszkola - zawsze znajdziesz kogos niezadowolonego :/
Moje dziecko jest u Sióstr Salezjanek (blisko MOSiRu) i jestem zadowolona. Duże sale, plac zabaw, trawka do biegania, opłaty niskie jak na prywatne i baaardzo miłe Panie i Siostry.
Jest dyscyplina ale ja osobiscie uwazam to za atut.

Moje dziecko jest w "Bajkowej Krainie" przy Dębogórskiej.Bardzo fajne przedszkole,widać,że Panie które tam pracujące kochają dzieci,bardzo fajnie urządzone,przytulnie,moje dziecko czuje się w nim jak w domu i nie chce z niego wychodzić.Trochę zareklamuję,gdyż szukaliśmy z mężem dłuższy czas jakiegos przedszkola dla naszego dziecka i to najbardziej nam odpowiadało.Jest tam także plac zabaw bardzo bogoto wyposażony w różne domki,ślizgawki,trampoliny,piaskownice itp.Codziennie odbywają sie spacery.Bardzo dużo zabaw edukacyjnych,teatrzyków,imprez przygotowanych dla rodziców.Kontakt opiekun-rodzic też super.Nie mam nic do zarzucenia.Monitoring wszystkich sal to dodatkowy atut( w razie czego można zawsze zobaczyć co dziecko robiło w przedszkolu).Moje dziecko jest przeszczęśliwe i nie zamieniłabym tego przedszkola na żadne inne.Jesteśmy bardzo wymagający jeśli chodzi o bezpieczeństwo jak i wychowanie naszego malucha.Polecam wszystkim rodzicom,którzy mają jakiekolwiek obawy o pozostawienie swoich pociech w opiece w innych przedszkolach. przedszkole posiada swoją stronę internetową,gdzie zamieszczane są zdjęcia ze wszystkich najważniejszych wydażeniach. http://www.moja-bajkowakraina.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przedszkole Niepubliczne "Wioska Smerfów" ul. Gdyńska 13 w Rumi
http://www.wioskasmerfow.pl
tel. 609 815 261, (58) 719-36-75
e-mail : przedszkole@wioskasmerfow.pl

Wpisowe 0zł.
Czesne już od 280 zł
Zajęcia dodatkowe wliczone w czesne
Miła domowa atmosfera
Przedszkole jest wpisane do rejestru placówek oświatowych w Rumi
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja z calego cerca polecam przedszkole Puchatek przy ul. Świętojańskiej. Panie sa baaardzo zyczliwe i profesjonalne. Zauważają wszystko co dotyczy dziecka, czesto rozmawiają z rodzicem. Ja jestem zachwycona :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 26

http://forum.trojmiasto.pl/domowe-przedszkole-w-rumii-opinie-t253704,1,16.html

w tym watku było duzo info
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

a znacie jakieś opinie o przedszkolu Bajka?

Ja daję córkę do janowiaczka i jestem zadowolona .Córka chętnie chodzi ,dużo zajęć dodatkowych. Cena przystępna jak na prywatne przedszkole 280 + 30 komitet + 7 zł. dziennie za jedzenie. Jak nie ma dziecka w przedszkolu to jest odliczane ,uważam to za duży plus.

Dziękuje Kasiu za opinie, może ktoś jeszcze poleci jakieś przedszkola w Rumii,
a słyszałyście o tym nowym Junior?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja również polecam Puchatka, dużo się dzieje, miła atmosfera i dobry kontakt z wychowawcami. Płacę też niedużo, zajęcia dodatkowe są w cenie czesnego. Córka tańczy i występuje na dużej scenie, piękne stroje dla mnie super.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 34

Zapraszamy do Przedszkola "Wioska Smerfów" ul. Gdyńska 13, do końca maja 2019 mamy promocję 2x50% na czesne lub pierwszy miesiąc za darmo.

W naszym przedszkolu uczymy sie przez zabawę. Oprócz realizacji podstawy programowej zatwierdzonej przez MEN proponujemy:

- poznawanie świata wielozmysłowo poprzez zabawy sensoryczne, różne eksperymenty i doświadczenia, elementy pedagogiki Montessori
- spotkania z teatrem
- codzienne pobyty na świeżym powietrzu
- wycieczki w celu poznawania różnych zawodów
- zajecia z rytmiki
- zabawy z językiem angielskim
- taniec
- zabawy plastyczne

Dzięki nielicznym grupom tworzymy klimat domowej atmosfery. Dzieci z dużą swobodą, jednocześnie pod okiem wykwalifikowanych nauczycieli ucza się współpracy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Okulary dla dziecka w kolejnych krokach - prośba o instruktaż. (9 odpowiedzi)

Moje dziecko przeszło dwa kolejne badania wzroku i teraz mam jakąś receptę okulary (czy jak to...

nnt. Wymiana drzwi - jaką firmę z Gdańska polecacie? (20 odpowiedzi)

Zastanawiamy się nad wymianą drzwi do mieszkania. Czy możecie polecić jakąś firmę z...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (137 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....