DZIECKO SZCZĘŚLIWE!!! - SZCZERZE POLECAM
Myślę, że czas zatrzymać te negatywne opinie, które krążą wśród rodziców. Moja córka chodzi tam od września 2010 r. i zawsze wychodzi z sali uśmiechnięta, śpiewa piosenki i przeżywa różne super zabawy. Oczywiście początki nie były łatwe ale Pani wychowawczyni stanęła na wysokości zadania i do dzisiaj jest ogromnym wsparciem dla mojego dziecka. Ceny porównywalne z innymi przedszkolami, kuchnia przepyszna-posiłki przygotowywane przez Panią, której córeczka również jest tam przedszkolakiem. W każdej grupie oprócz wychowawczyń jest pomoc, cała kadra bardzo profesjonalna,widać tą troskę i pełne zaangażowanie. Poza tym piękny czysty budynek,plac zabaw bezpieczny i z dala od ulicy,sale cudnie ozdabiane (zasługa pracowników!). Przedszkole organizuje maluchom przeróżne teatrzyki, bale, konkursy, zapraszani są różni goście–spójrzcie na ich stronę internetową, zdjęcia uśmiechniętych dzieci mówią same za siebie. Na bieżąco jestem w kontakcie z wychowawczynią i wiem co się dzieje z moją córką, zawsze mogę też zadzwonić. Warte uwagi jest również zaangażowanie rodziców–przed Świętami przygotowali dla dzieci przedstawienie, było to niesamowite–takiego zgrania może pozazdrościć