Da Grasso

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdynia, Śląska 38

:) (1) Dla mnie świetna pizzeria :) jedzenie smaczne, obsługa miła, klimat w lokalu... dziobak NAJLEPSZA PIZZA W TRÓJMIEŚCIE (1) polecam Gośka Super !!! (1) Miła obsługa, przyjemna atmosfera, duży wybór menu, gorąco polecam !!! bart
TRAGEDIA (1) ZIMNA , SPÓŻNIONA ponad 40min , MAŁO DODATKÓW, OSZCZĘDNA NA MAXA, sosy... DagrasoFan Jak dla mnie w porządku. (1) 1.Pizza jest naprawdę smaczna. 2.Przepyszne sosy- najlepsze jakiekolwiek... Ewa wypasik (1) jak wyzej, ide na pizze :) qLs Fenomen + polecam znajomym (1) Zawsze jak jeżdzę po polsce i widzę " Da grasso " tam podożam na obiad.... Arni MOJA OPINIA (1) Pizza...moze byc, tylko zawsze mi sie wydaje ze ona jakas slodka jest. Duza... madzia sajgonka - opinia (1) najlepsza pizzernia w mieście!!!rewelacja!!!super klimat! pozdrowionka dla... sajgonka Nie polecam - pizza nie do jedzenia. (2) Właśnie wyrzuciłem pizze, na którą czekałem ponad godzinę. Pizza była zimna,... Barry REWELACJA (1) PIZZA REWELACJA OBSŁUGA REWELACYJNA TYLKO TAK DALEJ BUZKA Super (1) Najlepsza pizza 13 mafioso minus czosnek plus pieczarki :D żarłok tylko czemu tak długo? (1) ostatnio czekałem 1,5 godziny, ale i tak było warto hubert najlepsza pizza w Trójmieście (1) Serdecznie polecam wszystkim tę pizzerię, przepyszna pizza i nie tylko... Jacek super (1) to jest to !!!! klientka super pizza (1) Polecam odwiedzenia tej pizzerni , sympantyczna obsługa, bardzo przyjemny... monika najlepsza pizza w Gdyni (1) naprawdę ogromna i pyszna pizza Ania Super Pizza (1) Naprawdę bardzo dobra pizza .Extra lokal i miła obsługa.Polecam.Musicie... Łukasz Da Grasso w Gdyni na ul.Śląskiej 38 (1) Nowy super punkt gdzie można zjeść wyśmienicie i stosunkowo niedrogo.Z miłą... Tomek Rewelacja (1) Znakomita pizza , miła obsługa. Tak pozyskuje sie stałych klientów ! Sławomir