Da Grasso

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdynia, Śląska 38

animowy - ocena (1) Polecam bardzo dobre jedzonko. animowy julita - opinia (1) Tragedia,to już nie jest ta pizza co kiedys, za 60zl otrzymałam coś... julita Klient (1) Kilkukrotnie zamawiane jedzenie w większości nie wymagało interwencji.... Klient
Da Grasso na Śląskiej - zawsze smacznie (1) Czytam różne opinie o pizzeriach sieci Da grasso. Często niepozytywne.... anamana Mega! (1) Zamówilam dziś po raz pierwszy z tej pizzerii i muszę przyznać że pizza byla... Konwaliowa😊 Polecam !! (2) Przepyszne pizze, najbardziej lubię optimę :) Fajny personel i wystrój.... Dorota Bardzo smaczna pizza (1) Można się najeść, a do tego w przystępnej cenie ;) Do tego dwa bardzo dobre... Marcin Zdecydowanie odradzam!!!! (2) Pomijajac już fakt ze na zamowienie przyszlo mi czekac, nie bagatela 50... GlodnaM SUROWE CIASTO (2) Dostałem zimną pizze na surowym cieście... masakra. Płacę 25zł i pizze sobię... Damian Polecam (1) Zdecydowanie polecam wszystkim tą pizzerię, zamawiam pizze juz od 3 lat co... Adam Ilona - opinia (1) Obsługa telefoniczna arogancka, czas realizacji niby do godziny, a w... Ilona Da grasso - tak, ale nie ten lokal (3) Jeśli lubicie jadać pizzę w da grasso, to lepiej nie zaglądajcie do tego... asta Da Grasso na Lubczykowej (2) Na plus oceniam smak pizzy, duuużo sosu i przystępność cen oraz duży wybór... kaniasty Nigdy więcej (1) Spodziewalam sie czegos wiecej. Uwielbiam tortille, ale da grassowa mnie nie... B.M. Jedzenie fajne... ALE (1) Zamówiłam sobie dzisiaj pizze z DaGrasso, dużą pół Pepe Roso pół Corso.... Basia-Internat bardzo dobra pizza (1) bardzo dobra pizza, sos czosnkowy - chyba najlepszy sos jakikolwiek jadłam.... corny nr 1 (1) Dla mnie Da Grasso to cały czas najlepsza pizzeria w Gdyni. Próbowałem pizz w... ewa BDB (1) Super, najlepsza jaką jedlismy do tej pory ! Polecam Jarek Wyśmienita Pizza (1) Witam, w wyborczą niedziele byłam ze znajomymi w ocenianej pizzerni i... Aneta bardzo dobra pizzeria - polecam (1) Jestem stałym klientem Da Grasso na Śląskiej w Gdyni i jeszcze nigdy się nie... jacek