Da Grasso

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdynia, Śląska 38

dobry wybór! (1) Przeglądałem kilka wypowiedzi tu umieszczonych i nie rozumiem wpisów typu... leon zawodowiec Pizza moglaby byc smaczniejsza (1) Ogolnie wszystko jest ok, tzn. miesci sie w jakichs tam oglnie przyjetych... Kuba Dostawa (1) Bardzo lubie pizze w Da Grasso,ale nie rozumiem polityki tej firmy.Chciałem... Andrzej
moja piersza i ostatnia wizyta w tej pizzerii (2) Nie podoba mi się: - menu na ścianie, nie ma możliwości wybrania pizzy w... Aśka Odjazdowe pizze :) (1) Poruszam sie po trójmieście i jadam w różnych lokalach, lecz piizeria na... MAT Pizza bardzo smaczna ale... (1) Jak ją przywieźli była zupełnie zimna i musiałem ją samemu podgrzać w... Michał Sz. Absolutnie bez rewelacji (1) Pizze zamawiałem na telefon. Przyjechała po przyzwoitym czasie, niestety... Grzegorz Malinowski świetna pizzernia. (1) Największe pizze w Gdyni, jedną dużą mogą się najeść dwie osoby. Dowóz... Witomino OK (1) Dla mnie ulubiona pizzeria. Najlepsze ciasto i sosy jakie w życiu jadłem.... ja Przeprosiny od Da Grasso (1) Po napisaniu mojej negatywnej opinii, szef pizzeri ze Śląskiej przeprosił... Zadowolona klientka Godzinna dostawa w 2 godziny.. (1) Wczoraj zamówiłam 2 duże pizze ze Śląskiej. Pani powiedziała, że będą "do... Jak zwykle zawiedziona usługami Tragedia (1) Pizza na ul. Slaskiej jest straszna bylem z dziewczyna i sie zalamalem jak... Arek najlepsza pizza w 3mieście! (1) Polecam i tyle :) szybko, niedrogo i smacznie. Właściwie nigdy nie jadłam... M zimne pizze (1) strasznie dlugo tszeba czekac na dostawe nie polecam zamawiania pszez... marcinbr klientka - opinia (2) Zamówiłam pizzę z dowozem i niestety bardzo się zawiodłam. Pizza prawie w... klientka Naprawdę warto! (1) Co tu dużo mówić. Pizze smakuję świetnie! Pyszne ciasto, świeże składniki,... kebab Super!!! (1) Kocham ta pozzerie to moja ulubiona!! Jadam w niej bardzo często!! Obsługa... Monika po prostu super pizzernia (1) polecam Wszystkim lokal z super klimatem , pizza - smaczna, duża zuzanna SUPER!!! (1) pizza rewelacyjna, smaczna i tania.(42 cm ~ 20zł) Obsługa bardzo dobra,... echoes L@ndryna - opinia (1) Moim zdaniem najlepsza pizzeria w Gdyni :) Miła obsługa, komunikatywna i... L@ndryna