Da Grasso

Pizzerie

Gdynia, Lubczykowa 2

szkoda pieniędzy (1) Czas oczekiwania miał wynieść godzinę i 20 minut. Po półtora godziny czekania... qwerty Kolejne zamówienie i znowu zonk (1) Pomijając 2 kwestie - na pizzę wieczorem (nie pora obiadowa) czeka się... marek Nie polecam (1) Pizza przyjechała po półtorej godziny, bardzo mało składników, ciasto... Michał
Bardzo słaba ilość składników (2) Wczoraj zamówilismy pizze no i po otwarciu pudełka pizza z szynką miała 2... Maciej Polecam! (1) Pyszna pizza, miła atmosfera i fantastyczna obsługa! Polecam! Amelia Pysznie i Smacznie (1) Pizza bardzo dobra i szybko dostarczona. Polecam. Tomek Znieamaczony - opinia (1) Masakra pizza dojechała zimna do tego po otwarciu szok. Zamawiam pizzę z... Znieamaczony Mizeria (1) Dostaliśmy zimną pizzę (green day i z szynką). Ciasto oklapłe, zbite... były klient DRAMAT! (1) Jestesmy stalymi klientami. Ostatnio mielismy przerwe w zamowieniach -... Niestety klient Naprawdę POLECAM ! (1) Pizza... Świetna, jakość na 6+. Czas oczekiwania 45 min z dostawą na... Paweł to nie pizza to samo ciasto (1) Dawno nie jadłam tak biednej pizzy, mój pierwszy raz i ostatni.. Rogi twarde... natalia Da Grasso w Gdyni-Dąbrowie - SŁABO (2) Jedzenie ok, menu fajne i rozbudowane, ceny przyzwoite biorąc pod uwagę... klient Stały klient - opinia (3) Do lokalu przychodzę często. Obsługa młoda lecz szybko się uczy. Pomiędzy... Stały klient polecam..... (1) dobra pizza , szybka dostawa , tak trzymać okti Tragedia! (2) PO menu musialem podejsc sam! zamowic musialem podejsc sam! Pizze mi... daniel Miłe zaskoczenie (1) Weszłam tak z ulicy i mimo sporego ruchu i co chwile dzwoniącego telefonu... Joanna beznadzieja (1) Pizza kiedyś była całkiem dobra. Ostatnio znacznie się pogorszyła. Ceny są... Patrycja pizza z szynką bez szynki (1) Zamówiłam dużą i małą pizzę z szynką. Na dużej dokładnie sześć plasterków... głodna i poirytowana najgorsza pizza (1) To nie pizza tylko kawałek ciasta o grubosci kilku mm z 4 kawalkami salami.... Bartosz Bardzo dobra pizzeria (2) Pizza pierwsza klasa. Zamawiam od niedawna i tak zostanie. Polecam. Smacznego Antek