Da Grasso

Pizzerie

Gdynia, Lubczykowa 2

dobrze i do syta (1) dobrze i do syta, warto odwiedzic ten lokal ceny przystępne , dobre wino i... grubas tak sobie (1) Mnie niezachwyca ten lokal ani jedzenie są PRZECIĘTNE a jeżeli koledze... grosz 3mają poziom -juz 6 miesiecy i coraz lepiej (1) Dobrze ze po 6 miesiacach jest cały czas ok. Pizza super!!! Często zamawiam,... symapatyk
plusik - opinia (1) ha ha ha a to dobre na miejscu pizze surowe a na wynos dobre bo pewnie... plusik Pychaaaaaaa (1) Super pizza, duży wybór składników i świetne sosy...do tego pizza jest... Cleo Zmieniam zdanie :) (1) Zmienilem zdanie - na miejscu pizze sa jakies inne :( -lekko surowe i mokre... Klient z Dąbrowy TANIEJ I SMACZNIEJ GDZIEŚ INDZIEJ (1) I CZYM WY SIĘ TAK ZACHWYCACIE ?! SĄ INNE PIZZERIE W OKOLICY W KTÓRYCH MOŻNA... EDI Rewelacyjna pizza (1) Jedzenie rewelacyjne, pizza - jedna z najlepszych jakie jadłem! DSD JEST REWELACJA !!!! (1) JEST CUUUUUUUUUUUUUDNIE I WSZYSTKO BARDZO MI SIE PODOBAŁO I W SRODKU I... ZADOWOLONY KLIENT ;) (1) Paranoja- czytajac negatywnE opinie Klientów nie zadowolonych nie wierze w to... Paulina SMACZNIE I UCZCIWIE DO SYTA (1) BARDZO DOBRA PIZZA, BRAKUJE TAKIEJ W CENTRUM. 3 MAJĄ POZIOM. POLECAM KLIENT pierwszego dnia bylo spoko... (1) Pierwszego dnia bylo SUPER ! -pelno dodatkow i pizza pyszna ! ale pozniej to... Klient z Dąbrowy Uwielbiam tą pizzerie (1) Jest ekstra, może ceny nie są zbyt niskie ale za taką pizze naprawdę warto.... Pjotr suuuperrrrr (1) bardzo mi sie podoba i nie zgodze sie z pani opinia jest pani poprostu... Mysia