Da Grasso

Pizzerie

Gdynia, Lubczykowa 2

Tragiczne Da Grasso (2) Pizzeria DaGrasso na Dąbrowie to najgorszy lokal w jakim kiedykolwiek byłam.... mania Pizza z Da Grasso na Dąbowie to pomyłka (1) Po godzinie dostaliśmy pizzę spaloną. Niestety nie sprawdziliśmy pizzy przy... B. Warto było poczekać te 50 min.. (2) Pizza i makron pierwsza klasa. Polecam innym!! Dominika
fatalna pizza, a pozostałe dania jeszcze gorsze.. (1) Pizza z Da Grasso jest bardzo smaczna, jednak w innych lokalach, na pewno nie... zawiedziona Ocena jedzenia (1) WItam, ostatnimi czasy byłam w pizzerii DG kilkukrotnie i jestem zawiedziona.... Ewelina polecam .; ) (1) Obsługa jest super , szczegolnie do gustu przypadła mi kelnerka z dredami ; )... Kasia gość - opinia (1) Ostatnio zamówiliśmy pizze oraz makaron z dostawą do domu i byliśmy mile... gość ''nowi pizzerzy'' (1) jako staly klient od dluzeszgo czasu zawsze moglem liczyc na da grasso... staly klient Zenada.. (1) ciasto za kazdym razem inne czy to gumowe czy twarde jak kamien, ilosc sera... Mariusz OK (1) Witam mialem przyjemnosc skorzystania z uslug tej firmy podczas majowki i... miro gdzie składniki? (1) dwa razy pod rząd dostarczano pizze bez jednego składnika, ale ostatnio juz... Jarek Obrzydliwe Jedzenie !!! (1) To co się wyprawia w tej pizzeri przechodzi ludzkie pojęcie !!! Zamówienia... Niezadowolony KLIENT Rewelacja! (1) Ludzie polecam ! bylem z dziewczyna w weekend :) Zamowilem sobie makaron a... Jacek Ka. - opinia (1) W Da Grasso zamawiałam pizzę już wielokrotnie, zawsze była smaczna, no, może... Ka. Niemiłe zaskoczenie (1) Jestem waszym klientem już od kilku lat i zawsze było super smacznie. Potem... zawiedziona GRANDA!!! (1) Jestem klientem tej sieci od dawna. Ale niestety już wiem, że nim nie będę. W... automaniakII szkoda (1) Ja z wielka przykroscia musze napisac ze wiecej nie skorzystam . Od dzis... on Niesmacznie (1) Pizza coraz gorsza,już ostatnio się zraziłam- pizza był na wpół surowa,... Munka pizza okej reszta to żart (1) Jesli chodzi o pizze to nawet okej ale zapiekanki i lasagne to jest żart.... Nikodem Właśnie straciliście klientów (4) Na wstępie zaznaczam, że ocena obsługi dotyczy pana dowożącego jedzenie.... Zniesmaczona