Skandal (1) Pizza przyjechała w połowie zgnieciona, jakby wypadła z transportu, gdy... Guderskiego Nędza za 2 zł. (1) Dwie pizze - jeden zestaw sosów, zero gum orbit - chociaż na każdym pudełko... miki Najgorszy kebab na świecie!!!!!!!!!!!!! (2) Legenda głosi, że ktoś zamówił kebaba w da Grasso dwa razy... ale nie... Executor
Zimna, wodnista i surowa (1) Kilkukrotnie zamawiałem pizzę z dowozem w tym lokalu, ale dzisiejsze... Mariusz pizza (1) pierwsze zamówienie i porażka sos czosnkowy słodki wogóle czosnku nie czuc... Monika historia z tym lokalem nr 1 (1) zamówiłęm pizzę z "darmowym starterem play" w dowozie (za który zapłaciłem... Mariusz Jabłoniowa (1) Zamówiłem pizze frutti di mare, miała przyjechać do 1 h, przyjechała 1,3 h.... Kunet tragedia (1) Nie dość że miałam czekać rzekomo 1.20h to kierowca był spóźniony o 30... agata pizza niezła niestety prawie zawsze zimna (1) Da Grasso w naszej okolicy jako jedyna pizzeria typu polskiego proponuje... Bedson Karolina - opinia (1) Zawsze byliśmy zadowoleni z tego lokalu. Jednak dzisiejsza wizyta wszystko... Karolina Da grasso na jabłoniowej. (2) Pierwsza wizyta (w tym lokalu, choć nie w całej sieci), wygląda na to, że... Pizzopożeracz Pizza smaczna choć zmina (1) Z tej pizzeri zamawiam średnio dwa razy w miesiącu. Kiedyś pizza była dość... ELSS obsługa dno (1) Obsługa porażka, po zawiedzeniu się po roku - dwóch latach postanowiłem dać... Dariusz bardzo dobra pizza (1) skladniki swieze ciasto lekkie vito Jeśli nie chcecie stracić resztki nerwów NIE ! (1) Zawsze zamawiałam to sam. Błąd lokalu i obsługi pojawił się kilkakrotnie... zbulwersowana Niestety nie! (1) Jadaliśmy z mężem zazwyczaj w lokalu na ul.Szerokiej lub w Kowalach i byliśmy... Joanna słaba jakość potraw (1) Po dwóch wizytach odechciało mi się stołować w tej pizzeri. Knajpa nowa,... Aleksander