Da Matti Ristorante Italiano

Restauracje Pizzerie

Sopot, Bohaterów Monte Cassino 15

Aga - ocena (1) Nie polecam. Długi czas oczekiwania na pizzę. Pizza tak napełniona sosem i... Aga Kuba - ocena (1) dobra pizza cienkie ciasto.Ogólnie dobra super Kelner Kuba Edyta - ocena (1) Byliśmy jakiś czas temu : Na wejściu niby miło , długi czas oczekiwania na... Edyta
Zniesmaczony gość - ocena (1) Lokal z zewnątrz zapowiadał się dobrze, ale .. po wejściu do środka obsługa... Zniesmaczony gość Eluśka - ocena (1) Przepysznie....byliśmy u Państwa podczas Świąt Wielkanocnych....pizza,... Eluśka Dyrektor - opinia (1) Pizza inna niż wszystkie Dyrektor Michał_kocham_rower - opinia (1) Fantastyczny klimat, bardzo dobre jedzenie, przemiła obsługa. Jednym słowem... Michał_kocham_rower Michał_kocham_rower - opinia (1) Fantastyczny klimat, bardzo dobre jedzenie, przemiła obsługa. Jednym słowem... Michał_kocham_rower Michał_kocham_rower - opinia (1) Fantastyczny klimat, bardzo dobre jedzenie, przemiła obsługa. Jednym słowem... Michał_kocham_rower Malwina i Rafał - opinia (1) Już na samym wejściu spotkaliśmy się z miły przywitaniem, chyba przez samego... Malwina i Rafał Sylutka - opinia (1) Ogolnie OkayMiła obsługa i wspaniały włoski klimat Sylutka Marek - opinia (1) Powiedziałbym, że mocno średnio. Ciasto do pizzy i przystawek mocno nasączone... Marek koc - opinia (1) Pizza mocno mokra, wg mnie zdecydowanie bardziej niż powinna być pizza... koc Łukasz - opinia (1) Super miejsce i przemili właściciele :) cieszę się, że znowu jest otwarte! Łukasz Sławek - opinia (1) Pyszne włoskie jedzenie, polecam każdemu Sławek Marcjanna - opinia (1) "Włoskość" w familiarnym wydaniu, pyszne jedzenie, świetne zaopiekowanie się... Marcjanna Andrzej - opinia (1) Zuppa di cozze z vino rosso - po prostu poemat, pozostale potrawy swietne,... Andrzej Sofia - opinia (1) Najlepsza restauracja z kuchnią włoską w której kiedykolwiek byłam !!! Sofia Bartek - opinia (1) Najlepsza pizza jaką jadłem w Sopocie Bartek Patryk - opinia (1) Pyszne jedzenie, klimat Włoch, duże porcje i pyszna zupa. Ceny przystępne.... Patryk