Dan Sebastian

Fryzjerzy

Gdynia, Kazimierza Górskiego 2

linia prosta a jdnak nie taka prosta (1) Strzyżenie włosów okazało się zbyt trudne dla pani fryzjerki. Poprosiłam o... kobieta Pazerność nie popłaca, (1) Byłem stałym klientem od chyba początku do czasu podwyżek. Cena w mojej... M. . (1) Bardzo profesjonalna obsługa, jestem zadowolona po wizycie w salonie. Polecam... Maria
Pani Wiola mistrzyni (1) Bardzo jestem zadowolona z koloryzacji i strzyżenia spędziłam bardzo miły... Kasia TROFA - nie polecam (1) Poprosiam p delikatne wycieniowanie włosów, żeby nadać im lekkości - kobieta... niezadowolona klientka nie polecam (1) Termin uslugi byl co prawda w zeszlym roku, ale postanowilam podzielic sie... Niezadowolona klientka Ostatni raz! (1) Odwiedzilem tez przybytek tylko raz ale juz wiem ze to byl ostatni. Pani po... Gal anonim Bajka (1) Najlepsze fryzjerki, które z włosów potrafią zrobić wszystko. Chętnie do nich... Iza Dawno nie byłam tak zadowolona (1) Zdecydowanie widać, że negatywne opinie na temat salonu są sprzed ok. 2 lat.... P. Pani Adrianna (1) Gorąco polecam panią Adrianne. Po wtorkowej wizycie wyszłam bardzo zadowolona... Martyna Perfecto (1) Zawsze wychodzę od was zadowolony, dzisiaj P. Wioletta przeszła samą siebie !... Mateusz Super (1) Super pracownicy, przemiła obsługa. Po wizycie nie mogę przestać patrzeć w... Caroline Top1 na Rivierze (1) Gorąco polecam, jestem stałym bywalcem. Profesjnonalne podejscie do klienta,... Kamil Gorąco polecam (1) Goraco polecam pania w rudych wlosach super strzyżenie i przemila atmosfera Michał Zadowolona klientka , strzyżenie profesjonalne. (1) Miałam okazję w wolnej chwili skorzystać z usług fryzjerskich DanSebastian... MARZENA Strzyżenie meskie (1) Witam serdecznie! W związku z wizytą 2 maja u pani Wiolety mojego faceta -... Adriana Opinia (1) Bardzo profesjonalna obsluga, jestem zawsze zadowolona po wizycie w Salonie Oliwia Drygalska Nie polecam tego salonu Nie polecam tego salonu (1) Umówiłem się na konkretną godzinę a pani na moją godzinę przyjęła klienta z... Tadeusz Pełen profesjonalizm! ! (1) Z polecenia znajomej skorzystalam z uslug salonu Dan Sebastian. ..To byla... Zadowolona klientka Klientka - opinia (1) Po wyjściu z salonu super fajnie ułożona fryzura po umyciu katastrofa .Za... Klientka