Dan Sebastian

Fryzjerzy

Gdynia, Kazimierza Górskiego 2

Rewelacja (1) Trafilam do salonu po nie udanej koloryzacji. Zajela sie mna przemila pani... Kamila Zadowolony (1) Wspaniały salon, wspaniali ludzie.Polecam. Rafał Serdecznie polecam! (1) Profesjonalna, miła obsługa, bez konieczności umawiania się wcześniej na... kzk
Dramatyczna obsługa fryzjerska (1) Nigdy w życiu nie byłem u fryzjera który obstrzygł mnie jak góral owcę na... Tomek stracone pieniądze (1) wszystko zapowiadało się bardzo dobrze, być może dzięki mojemu pozytywnemu... klientka dramat (1) Dwie zmarnowane godziny robienia fryzury i rezultat: garnek na głowie. Masakra. Beata Brak szacunku do klienta i kultury osobistej personelu (2) Po dzisiejszej wizycie zdecydowanie odradzam wizytę w salonie Dan Sebastian.... JeSuisFemme Korzystam z usług salonu Dan Sebastian od samego ich początku (1) Jestem bardzo zadowolona. Salon jest czysty, fryzjerzy mili i wiedzą co... Sara Witajcie, Nienawidzę dużo pisać, więc będzie zwięźle i na temat. (1) Jestem bardzo zadowolona ze zmiany dokonanej w salonie Dan Sebastian. Mogę... Majka Anioł nie fryzjer - polecam Panią Justynę (1) Najlepszy fryzjer jakiego poznałam. Polecam Panią Justynę, która znakomicie... Szczęśliwa Szybkie podcinanie końcówek w salonie Dan Sebastian (2) Cześć wszystkim ;) Jestem Sandra i dziś podcinałam końcówki w salonie Dan... Sandra Stały klient salonu Dan Sebastian (1) Z salonu fryzjerskiego Dan Sebastian korzystam niemal od początku otwarcia.... Dominik Moja pierwsza wizyta w Dan Sebastian (1) Dziś wpadł mi do głowy pomysł, że muszę coś w sobie zmienić i wpadłam na... Estera Tragedia (1) Zdecydowanie odradzam. Strzyżenie męskie 5min. Jak w rzeźni. Najgorzej... Michał strzyżenie męskie (1) Brak kultury osobistej, brak ambicji, kreatywności. Czas strzyżenia dłuższych... strzyżony Rewelacyjna obsługa i super klimat (2) Gorąco polecam Justynę. Byłam u niej już kilka razy i zawsze uratowała moje... Magda Z wami to sie napije ale scinac wlosów to nie! (1) Wiec tak piewsze wrazenie jest punktualnosc nie lubie czekac wiec na plus ale... POJECHALIpoBANDZIE Dan Sebastian w Rivierze - katastrofa (1) Przy okazji będąc w Rivierze postanowiłem skorzystać z usług fryzjera. O... Krzysiek Masakra (1) Ponieważ mam duży uraz do fryzjerów to bardzo długo szukałam... Negatywnie zaskoczona. klientka - opinia (1) Bardzo gesta atmosfera. "Szefowa" ciagle wchodzi i wychodzi z mina skwaszona.... klientka