Gabinet kosmwtyczny (1) Nazwa "spa" jest niesamowicie przesadzona. W piwnicach hotelu obok głośnej... Ania SPA z Gruponem (1) Lubię korzystać ze SPA, czasami jednak brakuje mi rzetelnych opinii nt.... ajeh Polecam (2) Doskonały masaż siódme niebo - boski :) Joanna
anna - opinia (6) polecam wszystkim odwiedzenie tego miejsca. Przemiła i profesjonalna obsługa... anna bez rewelacji (1) spa przyzwoite, miła i grzeczna obsługa, Natomiast znam salony kosmetycznie w... Ania prawdziwy raj... (2) Jeśli chcesz uciec od codzienności to miejsce jest idealne:) To SPA jest... karbog na TAK (1) cisza,spokoj,dobra muzyka,usmiechniete Panie,pelen... m Kameralnie (1) Bardzo profesjonalnie. Wysoka kultura. Wiedza bez zarzutu.One pracują z... Macieq masaże (1) ostatnio odwiedziłam wasze spa z czystej ciekawości i muszę przyznać iz... mary Bardzo intymnie i spokojnie... (1) Nie wiedziałam, że w Rezydencie jest takie przytulne miejsce z takim klimatem... TUm prawdziwy relaks (1) Przypadkowo trafiłam do tego spa. Powitała mnie przemiła pani, której już sam... zadowolona