Degustatornia

Puby

Gdynia, Świętojańska 130

Tragedia (1) Kiedyś lokal z dużą ilością różnych piw, obecnie nawet w Żabce wybór 10 razy... PG sentymentalnie (1) To jedyne miejsce w Gdyni do którego mam taki sentyment :) po pierwsze -... goś Degustatornia bez możliwości degustacji (1) Karta piw jak na lokal o takiej nazwie bardzo skromna, durzo większy wybór... Grzegorz
A mogłobyć tak pięknie... (1) Obsługa tragiczna,nieprofesjonalna,niegrzeczna,stoliki brudne ,mokre, "karta... Gośććććć Takie miejsce (1) To chyba jedno z niewielu miejsc w Gdyni, w którym można poczuć się jak w... Kacper Super sprawa! (1) Jako jedno z nielicznych miejsc w Gdyni czy nawet Trójmieście Dom... Bardzo zadowolona klientka. Zadowolona (1) A ja jestem bardzo zadowolona jak i z miejsca tak i z klimatu i obsługi!... Pumra Miłe zaskoczenie... (1) Dawno tam nie byłam, zawsze jakoś nie po drodze...a tu zdziwienie...na... Gabrysia Degustatornia!! (1) Klimat jedyny i niepowtarzalny, doskonale oddający wizerunek prawdziwego... :) fajny klimat (1) może trudno do nich trafić, ale już u celu czeka nas bardzo przyjemny klimat,... hmmm Malina - opinia (1) Bardzo lubię spędzać tam wieczory ze znajomymi. Obsługa mnie nie zawiodła.... Malina Pyszne piwko (1) Nie ma się co oszukiwać, każdy znajdzie coś dla siebie i może tego skosztować... zibi Fatalna obsługa!!!! (1) Pan, który obsługiwał nas ostatnio był bardzo chamski, wręcz agresywny. Z... asia Obsługa tragiczna..... (1) Nie przypadkiem tyle uwag na temat barmana, cham i prostak jakich mało, do... smj Żenada (4) Kiedy słyszę hasło - Dom piwa/degustatornia - chciałbym mieć możliwość... Piotr Lepiej (1) Już od dawna chodzę do Degustatorni w Gdyni. Mimo tego, że obsługa... Adam Dziwni jesteście (1) Nie wiem skąd biorą się pomysły na te komentarze. Często bywamy tam ze... Kalina Obsługa :/ (1) Degustatornia wydawała mi się bardzo fajnym pubem byłem tam już parę razy... Marcin Barman (1) Witam. Pub w Gdyni super ale barman (blondyn) to się chyba minął z... Wolvi miejsce dla kazdego (1) dla mlodych i starych dla kobiet i meżczyzn . kinga