Degustatornia

Puby

Gdynia, Świętojańska 130

Jedyne miejsce gdzie kobietę na piwo zabrać można (1) Moja przygoda z Domem Piwa zaczęła się już jakiś czas temu... jakże mnie... Asia pils - opinia (1) No cóż. Faktem jest, że miłą dla mnie niespodzianką było otwarcie takiego... pils wszystko ladnie pieknie, ALE .. (1) no wlasnie. krotko mowiac, jezeli chodzi o lokal dla koneserow piwa to nie ma... limak
jak na piwo to tylko tam (1) Jak chcesz iść na piwo ze znajomymi to tylko tam. Różnorodność rodzajów... Bzik do nikt (1) Student ma kompleksy że podpisal się jako "nikt"? I chyba jednak... Ktoś nikt - opinia (1) dzien dobry! w polowie kwietnia wybralismy sie do degustatorni,ktora byla... nikt Jest fajnie (1) do mala: Bardzo dobrze, że rezeracja stolika trwa 15 minut. To jest... Eraser nie zle miejsce (1) Od pierwszego momentu zafascynowały mnie ilości różnorodnych piw- niesamowite... mala Nie aż taki fajny (1) Próbowałem się wybrać do tego lokalu z grupą ze studiów (podyplomowych dla... Marynarz ibanezmaniac - opinia (1) Brakowało takiego miejsca w trójmieście... ibanezmaniac miejcowka inna niz wszystkie (1) Rewelacja na maxa!!!Dziewczyna mnie tam zaprowadzila ostatnio i powiem... barteq z gdanska