Szczerze polecam - Super miejsce :) (1) Chodzę tu do fryzjera od jakiegoś czasu - jeżeli zależy Ci na tym by ktoś... Krzysiek Pan Roman (2) Salon jest przestronny, wystrój niezły, a przede wszystkim pracuje tam... . tankakatanka SUPER MIŁE MIEJSCE!!!! (1) Salon Deja Vu odwiedziłam przypadkiem.Powiem szczerze że od samego wejścia... wierna na zawsze:)
Zadowolona (1) Odwiedziłam ten salon już kilkakrotnie,i jestem bardzo zadowolona z... graszka NAJWIEKSZA MOJA PORAŻKA TO WIZYTA W TYM SALONIE!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Po przeczytaniu tak wielu pozytywnych opinii udałam się również do tego... Zmartwiona polecam (1) Odwiedziłam salon po raz trzeci.Umówiłam sie tym razem do Pana Romana,jestem... wioletta znakomity salon ipełnia zadowolenia (1) byłam w tym salonie po raz kolejny, po długiej jednak przerwie. W słusznosci... anna extra (1) nigdy nie mialam "swojego" salonu fryzjerskiego z ktorego bylabym super... magda Polecam !!! (1) Do salonu trafiłam przypadkiem ponad rok temu. Jestem bardzo zadowolona z... Ania M. Godny polecenia (1) Przez swoje długoletnie poszukiwania, testy i próby na moich... Monika B_M LC - opinia (1) Salon godny polecenia - dziewczyny mile, doradza, a P. Wiesia jest moja... LC REWELACJA... (1) Odwiedziłam ten salon za namową przyjaciółki. I ten salon, był tym ktorego... Gosia POLECAM!!! (1) Udało się. Po raz pierwszy ktoś obciął moje włosy tak jak chciałam!... ola Pan Roman godny miana profesionalisty. (1) trafiłam do Deja Vu przypadkiem... przypadek sprawił, że znalazłam swojego... veronika p. Ten Salon jest rewelacyjny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Fachowa obsluga,kompetencja,zaangazowanie to tylko niektore cechy... kuba miłe zaskoczenie (1) dostałam herbate,zniżke(dzięki karcie euro26) i fajną fryzurkę...przyjemne... ai marina - opinia (1) Fajny, przyjazny salon w Sopocie. Ostatnio strzygła mnie pani Renata i byłam... marina rewelacyjne umiejętności i wspaniała obsługa (1) To salon gdzie Fryzjerki posiadaja wspaniałe umiejetnosci doradza w... hania Bez rewelacji! (1) Byłam u p. Moniki (długie blond włosy) na strzyżeniu. Prosiłam o fachową... Monika z Gdyni Justyna - opinia (1) kierowana dobrymi opiniami, udałam się do tegoż salonu. już od wejścia... Justyna