Strzyżenie z modelowaniem + Ombre hair (1) Jestem bardzo zadowolona z obu usług:) Do salonu również trafiłam z grupona i... Marta JUSTA (1) BARDZO POLECAM SZCZEGÓLNIE PANIĄ WIESIE . JUSTA usługi fryzjerskie na przyzwoitym poziomie (1) Do salonu trafiłam po zakupie grupona i jestem zadowolona. Farbę nakładała mi... Gosia
praktykant (6) witam. do salonu trafilam za namowa mojej kolezanki. Wlosy podcinal mi mlody... vicky jestem bardzo zadowolona! (1) Trafilam do salonu wykupujac grupona na strzyzenie z modelowaniem. Strzygla... Anna Opinia pogrouponowa (1) Zgadzam się z poprzednią opinią. Miałam wrażenie, że Pani nie kwapi się do... Magdalena Pierwsza wizyta i zdecydowanie ostatnia. (1) Nie wiem czy to kwestia tego, że przyszłam z wykupionym "kuponem" na... Ann skandal (4) chcialam zrobic paznokcie zelowe: w salonie bylo strasznie zimno,wiec nie... vicky Profesjonalnie i bardzo miło (2) Pani Wiesia jest bardzo miłą osobą. Kolor i fryzurę dobrała mi Pani Renia,... Beata SUUUPER POLECAM WSZYSTKIM (1) Jestem poprostu zachwycona obsługą w tym salonie p. Basia wykonała swoją... ZACHWYCONA Jestem bardzo zadowolony!! (1) wszystko na wysokim poziomie ...!!.POLECAM TOMEK Polecam;] (1) Chodze do tego salonu jakiś czas ,jestem wybredną klijętką i często... paula FANTASTYCZNIE (1) Z tego salonu fryzjerskiego skorzystałam pierwszy raz; to było na początku... Patrycja nigdy więcej! (1) Salon ładny ale nic wiecej.Moja fryzurka wygląda fatalnie!pierwszy raz ktoś... wawka CUSTOMER - opinia (1) I have used services several days ago. I am not satisfied , lack of... CUSTOMER Polecam salon!!!!!!!!!!!!!! (1) Salon polecila mi kolezana z pracy farbowala sobie wlosy i strzygla sie u... Zadowolona kientka Zdecydowanie polecam! (1) Bardzo lubię zmieniać swoją fryzurę, ale często zmieniałam też salony, bo nie... Agata vy tylko zatrzymać klienta... (1) tego się nie spodziawałam... ale rozmyślając nad opiniami jedno nasunęło mi... iwona b. POLECAM!!! (1) POLECAM!!!! Do salonu deja vu przyjeżdżam aż z podlaskiego. Trafiłam tam... Ewelina Extra atmosfera i pelen profesjonalizm (1) Extra atmosfera i pelen profesjonalizm Witam. Trafilam tam przypadkiem, jest... Marcelina