niska jakosc obslugi (1) Kierowana wieloma licznymi dobrymi opiniami na internecie pokusilam sie o... kasia Grażyna - opinia (1) Z czystym sumieniem mogę polecić ten salon! Przytulny, przestronny z uprzejmą... Grażyna POLECAM;))) (1) Odwiedzilam salon za namowa przyjaciolki. Wrazenia bardzo dobre, fryzura... Dominika
Deja Vu (1) Rewelacyjny i profesjonalny zakład fryzjerski. Godny polecenia w... Piotr Zając Gratuluję ekipy w salonie dejavu (1) Kochani!!!... Kaśka SZCZERZE POLECAM!!! (1) Przede wszystkim dziekuje p.Asi za uratowanie mojej fryzury slubnej-byla... Asia polecam !! (1) Salon ogólnie mi sie podoba, przestronny, duży, przez to nie czuje się... klientka Chłopaki też potrafią!!! (1) No, no, no, nie spodziewałam się, że Pan Marcin to taki talent :) Moje... Betty Super (1) Wlasnie stamtad wrocilem super wystroj super obsluga super strzyzenie POLECAM A Bardzo mila, atrakcyjna pani o imieniu Sylwia (1) Ekstra, ze otworzyliscie taki ekskluzywny salon!! Gratuluje atmosfery i... Ewa from Bomi Sylwunia super fryzjerka i nie tylko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Sylwka-aparycja-wdzięk-sprawność-subteln spryt-umiejętność... Kacper Sylwka zaje-fajna LASECZKA i fryzjerka (1) Jestem klientką Sylwki sorry p. Sylwki ona jest cudowna z moimi włosami... Ewka Halina - opinia (1) Nic dodać nic ująć - po prostu wszystko jak należy i tak powinno być w... Halina Deja Vu - polecam. (1) Piękny salon, w pięknym miejscu. Przesympatyczna, profesjonalna obsługa i... ZS luksus, na który każdy może sobie pozwolić (1) Deja Vu to salon warty polecenia. Urządzony w nowoczesnym stylu, kosmetyki i... ANIA Jest wspaniały! (1) Serdecznie polecam wszystkim salon fryzerski w Sopocie DEJA VU .... Andrzej PRZYLĄDEK RADOŚCI (1) Cieszę się, że znalazłam miejsce, w którym jakość usług odpowiada... Eliza SUPER SALON (1) ŚWIETNY SALON JAKIEGO W SOPOCIE BRAKOWAŁO, PRZECIEŻ TO KURORT, A OGÓLNIE DO... FIONA oszukana (1) Piękny wystrój, miła obsługa i... to wszystko, bo: Udałam sie do salonu na... Kasia TY TEŻ MUSISZ TAM BYĆ!!! (1) Nigdy nie byłam tak zadowolona jak w tym rewelacyjnym salonie! Pani Asia... gosiulek