Dekoracje Okienne RCOM

Firany, zasłony, dekoracja okien

Gdańsk, Bolesława Krzywoustego 25

Monika - opinia (1) Do Pani Kasi trafiłam z polecenia. Cały proces upiększenia mojego mieszkania... Monika Paulina - opinia (1) U Pani Kasi szyłam zasłony i firany do salonu. Jestem bardzo zadowolona z... Paulina Svietlana - opinia (1) Skożystalam z usług Dekor. Okienne po uszyciu firan , w wykonaniu p. Kasi,... Svietlana
Darek - opinia (1) Usługa wykonana bardzo dobrze. Dobry kontakt. Miła obsługa. Polecam Darek Monika - opinia (1) Trafiłam do przemiłych Pań z polecenia znajomych i to był strzał w... Monika Tomasz - opinia (1) Skorzystałem z usług Dekoracji Okiennych, ponieważ skusiła mnie przystępność... Tomasz OF - opinia (1) Polecam z całego serca, elastyczne i profesjonalne studio ! Najlepsi ! OF Ola - opinia (1) Profesjonalizm, zaangażowanie, terminowość, doradztwo, super kontakt i super... Ola Hania - opinia (1) Bardzo profesjonalna firma. Rolety rzymskie, dekoracje okienne i inne dodatki... Hania Alicja - opinia (1) Miła i profesjonalna obsługa. Panie dobrały zasłony i karnisze, które... Alicja Robert - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony. Panie przyjechały, podzieliły się swoimi pomysłami... Robert Joanna - opinia (1) Korzystałam z usług firmy 10 lat temu. Byłam bardzo zadowolona, więc po... Joanna Jola - opinia (1) Super profesjonaliści,doradzą wykonają w terminie a co najważniejsze jakosc... Jola Justyna - opinia (1) Polecam salon i zachęcam do skorzystania z usług wszystkim, którzy chcą... Justyna Grażyna - opinia (2) Profesjonalne podejście do usługi, szeroki wachlarz materiałów i firan.... Grażyna Magda - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa - duży wybór tkanin. Szczególnie polecam Panią... Magda Mrozińscy - opinia (1) Serdecznie polecamy! Panie zaangażowane, profesjonalne i bardzo miłe.... Mrozińscy Tatiana Jakubowska - opinia (1) Dzięki dekoracjom okiennym nasz dom zyskał całkiem nowy wygląd :) Wysoka... Tatiana Jakubowska Magda - opinia (1) Polecam! Zamawiałam firany, zasłony i rolety rzymskie do całego domu I jestem... Magda Teresa - opinia (1) Wracam do tego sklepu za każdym razem kiedy potrzebuję dekoracji okiennych.... Teresa