Dekoracje Okienne RCOM

Firany, zasłony, dekoracja okien

Gdańsk, Bolesława Krzywoustego 25

Ewa i Zdzisław - ocena (1) Przygoda i miłe doświadczenie z firmą Dekoracje Okien RCOM, oraz przygoda z... Ewa i Zdzisław Eugeniusz i Renata - ocena (1) Dziekujemy Pani Wieslawie za mila iprofesjonalna porade w wybraniu firan. W... Eugeniusz i Renata Monika G - ocena (1) Bardzo polecam - wspaniała współpraca z Panią Kasią, która jest prawdziwą... Monika G
Monika - ocena (1) Polecam firmę dekoracje okienne Rcom ,pani Kasia to mistrzyni w tym co robi... Monika Honorata - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług Pani Kasi - zamówiliśmy zasłony do całego... Honorata Aleksandra S - ocena (1) Serwer jakość, profesjonalny dobór tkanin w oparciu o styl pomieszczeń.... Aleksandra S Sylwia - ocena (1) Szczerze polecam. Bardzo duży wybór materiałów, dobra ich jakość. Można... Sylwia Aneta - ocena (1) Polecam. Jestem bardzo zadowolona. Roleta i zasłony wyszły przepięknie. Pani... Aneta Julia - ocena (1) U Pani Katarzyny zamówiłam z początku firanki oraz roletę rzymską, byłam tak... Julia Renata - opinia (1) Polecam! Profesjonalna obsługa i jakość usług. Bardzo szybkie termin, duży... Renata Danuta - opinia (1) Polecam miła profesjonalna obsługa swietny kontakt krótkie terminy Danuta Dagmara - opinia (1) Współpraca z p. Kasią w kwestii dekoracji okiennych przebiegała absolutnie... Dagmara Magdalena - opinia (1) Polecam serdecznie Dekoracje okienne RCOM. Pani Kasia jest bardzo sympatyczną... Magdalena Milena - opinia (1) Bardzo polecam Dekoracje okienne RCOM. Zamawialiśmy roletę rzymską i firany... Milena Magda B - opinia (1) Bardzo polecam. Pani Kasia pomogła nam w wyborze dekoracji okiennych do... Magda B Bogusław Żołnowski - opinia (1) Polecam współpracę z firmy Dekoracje Okienne RCOM. Bardzo profesjonalna i... Bogusław Żołnowski Izabela i Jakub - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług tej firmy. Pokaźny wybór materiałów,... Izabela i Jakub Sylwia - opinia (1) Super doradztwo Pani Kasi sprawiło ze mój salon wyglada bosko :) Fajna i... Sylwia Ania - opinia (1) Przemiła obsługa, która poświęca dużo czasu na poradę, dobór tkanin, pomoc i... Ania Dorota - opinia (1) Bardzo miła i fachowa obsługa. Duży wybór materiałów na zasłonki i firany.... Dorota