Dekoracje Okienne RCOM

Firany, zasłony, dekoracja okien

Gdańsk, Bolesława Krzywoustego 25

Opinia (1) Sklep godny polecenia, duży asortyment i wybór wzorów firan. Usługa... franciszek Polecam (1) Polecam salon. Obsługa bardzo uprzejma i kontaktowa. Duży wybór materiałów z... AS Goraco polecam!! (1) Zamowilam w salonie firany do calego miesZkania.obslugiwala mnie Pani... Dagmara
Gorąco polecam (1) Szczerze polecam ten salon!!! Ogromny wybór materiałów, pięknie wyeksponowane... Ewa Polecam! (1) Duży wybór, naprawdę piękne firany, fachowa i przemiła obsługa, pani Wiesia... Kitty Polecam!!!! (1) Fachowa obsługa i doradztwo, duży wybór tkanin, firanki i zasłony pięknie się... Maja Bardzo miła i fachowa obsługa. Świetny czas realizacji. (1) Jestem bardzo zadowolony. Kolejny raz realizowałem z tą firmą dekoracje okien... Andrzej Polecam!!! (1) Fachowe doradztwo, piękne tkaniny, staranność wykonania, krótki czas... Monika Drzewiecka Dekorowanie okien (1) Bardzo szybka, fachowa, rzetelna i terminowa realizacja. Wybór materiałów... Jadwiga Bajkowska Polecam serdecznie (1) Szybka, fachowa obsługa, idealny kontakt - POLECAM! Olympia Pełen profesjonalizm (1) Super profesjonalne podejście do klienta, nie najtaniej, ale solidnie,... R. Świetna jakość materiałów i szycia! (1) Niezwykle staranne uszycie firan, rolet rzymskich i zasłon, bardzo dobre... bocja30 Zaslony/firanki (1) Profesjonalna i przesympatyczna obsługa. Mimo zakupu przez mail/telefon... Malgosia/Karlskrona Pełen profesjonalizm (1) Od początku do końca wszystko bardzo dobrze wyglądało. Bardzo dobry kontakt,... Seba i Asia Wykonanie kotar (1) Profesjonalna i przesympatyczna obsługa , która chce w pełni zadowolić... Młodzieżowy Dom Kultury Sopot ocena (1) obsluga mila. profesjonalne doradztwo w wyborze tkaniny upiecia i uszycia... renata Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z uszytych zasłon i miłej obsługi, zasłony... A.sia Polecam Panią Małgosię (1) Dzięki Pani Małgosi mamy przepiękne zasłony i rolety. Zostałam obsłużona... Beata Ceny... (1) Otóż, wcale nie jest tak drogo. Sama usługa szycia to uczciwa i przyzwoita... Kamilla. Jesteśmy zadowoleni z montażu (1) Byliśmy sceptyczni, znowu przyjdą jacyś monterzy nabrudzą i pójdą, a tu taka... Rodzina Kraśników z Osowej