Dekpol OSIEDLE ZIELONE ul Potegowska

Temat dostępny też na forum: Jasień
Czy moze ktos kupil mieszkanie na tym osiedlu ? Zastanawiam sie nad kupnem tam mieszkania ale martwi mnie bliskosc jezdni 2 pasmowej i tranwaju. Moze ktos ma dokladniejsze informacje w jakiej odleglosci powstanie ta droga od tego osiedla i ogolnie na co zwrocic uwage kupujac mieszkanie od tego dewelopera
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dekpol OSIEDLE ZIELONE ul Potegowska

kupilismy mieszkanie , w prawdzie jeszcze czekamy na odbiór ale jestesmy czesto na budowie i od głównej drogi jest spory kawałek wiec nawet nie słychac samochodów , poza tym osiedle bedzie ogrodzone wiec jesli chodzi o dzieci to bezpieczne, jesli chodzi o dewelopera to moge szczerze polecic , rzetelni i bardzo elastyczni jesli chodzi o rozmowy i układanie transzy, jakiekolwiek zmiany i prośby sa pozytywnie rozpatrywanie, panie sa bardzo sympatyczne i mozna sie dogadac :) jesli chodzi o sama budowe jest ok , zadnych spoznien, mozliwosc wchodzenia i sprawdzania na budowie, mozliwosc zmian w mieszkaniu typu np miejsce kaloryferów itp. polecam bo sa zetelni a co najwazniejsze szanuja klienta.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Dekpol OSIEDLE ZIELONE ul Potegowska

Droga ta ma oddzielać domki jednorodzinne od bloków. Biorąc pod uwagę dwupasmówkę, pośrodku tramwaj to wychodzi na to, że poleci pod oknami. Ale to za 10-20 lat :-(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Dobry i sprawdzony deweloper?? (16 odpowiedzi)

Witam. Zamierzam kupić mieszkanie w Gdańsku "Nowe" . Jakiego byście polecili sprawdzonego...

Dom nad morzem (3 odpowiedzi)

Hej! Szukam domu do zakupu nad morzem. Zależy mi tylko na nowych domach, w stanie developerskim...

Deweloper w Pucku (6 odpowiedzi)

Dzień dobry, planuje zakup mieszkania w Pucku i mam pytanie do Was. Czy ktoś może kupił albo...