Stały klient (1) Jestem stałym klientem od wielu lat serwisuje u nich wszystkie swoje... Kamil Polecam ten warsztat (1) Jestem stałym klientem od około 15 lat, polecam ten warsztat tym co lubią... Camel WARTO,blisko, w centrum (1) Trafiłem do Della po tym jak w dwóch innych warsztatach wywieszono białą... Marek
Polecam (1) Nie mam zastrzeżeń do tego warsztatu. Poinformowano mnie o kosztach naprawy i... Lucyna Poszukajcie innego warsztatu... (1) Niby zrobią, niby działa... Ale potem wychodzi, że a to wstawili za słaby... Bobski Jest ok (1) Będąc na delegacji moja cytrynka padła. Szybko znalazłem przez polecenie... Roman Zdecydowanie odradzam jakikolwiek kontakt z tym warsztatem (3) Przygoda zaczęła się od gruponu na wymianę czynnika chłodzącego w... Mariusz Jan - opinia (1) Z usług warsztatu korzystam od ponad 5 lat. Do tej pory ani razu nie... Jan zdecydowanie przystępny warsztat (1) witam.jestem stałym klientem serwisu i wkoncu postanowilem dodać swoją... Janusz REWELKA (1) Bardzo miła obsługa. Nie mogłam poradzic sobie z elektryką w samochodzie,... klientka od forda ka profesjonalnie (1) bardzo dobry serwis,profesjonalne podejście do tematu, ceny umiarkowane i... michał Zlodzieje (1) Niestety,w tym warsztacie nie naprawia ci samochodu...Zaplacilem, a jest... kiepski POLECAM (1) Mieszkam w centrum miesta, więc bardzo odpowiada mi lokalizacja. Zostawiłam... zielony lanos mitra - opinia (1) Samochód oddawałem na cały dzień dwa razy, tłukąc się spowrotem w największe... mitra Gorąco Polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Mój samochód nie był używany przez 2 lata, kiedy odałam go do warsztatu... Klientka od wolskvagena-Passata