Dent Inn

Stomatolodzy Protetycy

Borkowo, Współczesna 1

Wszystko ok (1) W porownaniu do mojego poprzedniego dentysty Dentinn jest super. Pelen... Jarek Marek - opinia (1) Podpisuje się pod wcześniejsza opinia w 100%prawda jak na piersza przygodę u... Marek Koszmar. (1) Trafiłam do Pani Joanny z bólem zęba. Po zrobieniu przeglądu zakwalifikowała... N.
Kat - opinia (1) Pani Marta- dentystyczny anioł! W życiu nie spotkałam tak delikatnego... Kat serdecznie polecam (1) POLECAM z czystym sumieniem, Pani stomatolog w ciemnych włosach i okularach... bojek Adelajda - opinia (1) PANI MARTA JĘDRZEJCZYK JEST NAJLEPSZYM, NAJMILSZYM, NAJDELIKATNIEJSZYM... Adelajda Dent Inn - POLECAM (1) ŚWIETNY GABINET, PROFESJONALNE PODEJŚCIE, ZABIEGI WYKONYWANE BARDZO... Aga Zdecydowanie polecam (1) Dotychczasowe oceny mówią same za siebie - świetny gabinet z profesjonalną i... Piotr polecam wszystkim (1) Doktor Asia jest najdelikatniejszym stomatologiem na jakiego trafiłem.... Rafał Zdecydowanie polecam!!! (1) Profesjonalny gabinet z rozsądnymi cenami. Polecam wszystkim Rafał Super podejście do małych Dzieci (1) Najmłodszy Synek ma 3 lata, starszy 5. Obydwu ich prowadzam do tego gabinetu,... Berenika Szybko, sprawnie, profesjonalnie (1) Pani Asia jest super. Świetne podejście do dzieci. Swoje zęby tez tam robię i... miloova Rewelacja (1) Jeżeli ktokolwiek boi się bólu, ma przykre doświadczenia odnośnie leczenia... Artur Sz. Polecam! (1) Zdecydowanie polecam wszystkim, którym na samą myśl o wizycie u dentysty robi... Kasia Sz. polecam (1) Bardzo sympatyczna i profesjonalna obsługa, przyjemny gabinet. ceny też... anna Bezboleśnie!!!!!!Profesjonalnie!!!!!!!!!! (1) Polecam panią doktor Martę Jędrzejczyk. Profesjonalnie,bezboleśnie, wizyty w... Rafał G. Polecam (1) Dentyste polecili mi znajomi, wiec poszedlem. Bylem steptycznie nastawiony bo... Wojtek Zdecydowanie polecam (1) Zdecydowanie polecam gabinet, nowoczesny wystrój i miła atmosmfera, ale... UP PROFESJONALIZ (1) Super profesjonalna placówka!! Polecam, jestem bardzo zadowolona z zakresu... Justyna Polecam (1) Pani Marta jest super.rewelacyjne podejście do dzieci. classic